Padelbollar Adidas Speed RX Ball 24 rör x 3
  • Padelbollar Adidas Speed RX Ball 24 rör x 3

Padelbollar Adidas Speed RX Ball 24 rör x 3

PVP: 1 864,90 kr
1 096,45 kr
-42% Adidas Padel
Box of Balls för padel Adidas Speed RX 24 x 3 | Få det bästa priset för en av de bästa bollarna för att spela padel, med all kvalitet från Adidas så att du kan njuta av bästa prestanda

Padelbollar Adidas Speed RX 24 rör x 3 enheter

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Upptäck med oss det stora utbudet av padelbollar på marknaden. Köp till bästa pris lådan med Speed RX-bollar på 24 x 3 enheter av Adidas Padel, en av modellerna som används mest av professionella och amatörspelare.

Du kommer att ha totalt 72 bollar, alla vederbörligen förseglade inuti 24 båtar för att upprätthålla tillräckligt tryck. Den utmärker sig för sin snabba återhämtning, så den erbjuder större rebound och snabbhet. Dessutom är dess nya filt flexibel och består av 50 % ull.

Adidas Speed RX låda, egenskaper

  • Med lådan med Adidas Speed RX 24 x 3 enheter kommer du att ha totalt 72 enheter.
  • Det ger en större retur och därmed mer fart i spelet.
  • De är gula och bär företagets logotyp.
  • Lätt och mycket flexibel filt med 50% ullhalt.
  • Ger överlägsen komfort och bättre respons vid slag.
  • Tillbehörskatalog Allt för Padel 2021.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som vill skaffa hållbara och tåliga padelbollar för alla typer av väder till ett bra pris, eftersom med Adidas-boxen är bollarna mycket billigare.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare sin nya filt ger den överlägsen komfort och bättre respons vid slag. De behåller också sina fördelar för fler spel och du kommer inte behöva förnya dem så ofta.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport. Sedan 2016 började man tillverka produkter för padel som har erövrat hela allmänheten. Och det är att de har en komplett samling av padelracket, skor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT i händerna på spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Det är ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre utan njut av den bästa prestandan och designen med Adidas Padel...

Features År: 2021
Våra bästa produkter