Protector Adidas Antishock Transparente 2020
  • Protector Adidas Antishock Transparente 2020

skyddande Adidas Antishock Transparente

PVP: 103,50 kr
92,63 kr
-11% Adidas Padel
Förläng livslängden på ditt racket med detta Adidas-skydd, tillverkat av kvalitetsmaterial och transparent design så att det passar alla racket

skyddande Adidas Antishock Transparente

Ge ditt racket det skydd den behöver med Antishock Transparent padel racketskydd från Adidas 2020-katalogen. Det är ett tillbehör som anpassar sig till vilken ram som helst och skyddar racket från slumpmässiga stötar under matchen.

Den placeras på ett enkelt sätt, eftersom du bara behöver ta bort tätningen och klistra fast den lite i taget. Dessutom har den rätt mått för att passa i vilken ram som helst och tack vare dess kvalitetsmaterial håller den längre.

Adidas Transparent skyddande, funktioner

  • Robust design av Adidas Antishock Transparent 2020-skydd.
  • Med starkt fixeringslim.
  • Passar alla ramar.
  • Enskilda paket, endast 1 enhet.
  • Den ger skydd mot stötar och är inte särskilt tung.
  • Ny kollektion av Adidas Padel paddeltillbehör.

Vem är det till? Enligt vår mening passar den alla spelare som vill skydda sitt padel racket från stötar eller repor mot marken eller väggarna och på så sätt förlänga rackets livslängd.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den genomskinliga finishen kan du använda den på alla racket eftersom den är väldigt diskret. Den innehåller också lite grovhet för att ge mer motståndskraft mot stötar.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport. Sedan 2016 som börjar tillverka produkter för padel som har erövrat hela allmänheten. Och det är att de har en komplett samling av padel racket, skor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Det är ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas Padel.

Features År: 2020
Våra bästa produkter