Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Wilson Padel Tour Blade green 2023
  • padelväska Wilson Padel Tour Blade green 2023
  • padelväska Wilson Padel Tour Blade green 2023

padelväska Wilson Padel Tour Blade green 2023

PVP: 1 206,70 kr
1 041,60 kr
-14% Wilson Padel
padelväska Thermoguard Wilson Padel Tour Blade grön 2023 | Skydda dina racket från extrema temperaturer tack vare den nya gröna och svarta Wilson Tour padelrackete padelracketväskan, en stor väska gjord av 100 % polyester

padelväska Wilson Padel Tour Blade grön 2023

Var bland de första att få den nya Wilson väskkollektionen 2023 i vår webbutik. Ta allt du behöver med den nya Tour padelrackete gröna padelracketväskan, en praktisk väska för förvaring av upp till 4 racket samt kläder eller skor. Den har tillverkats av polyester och de områden som är mest utsatta för slitage har förstärkts för större hållbarhet.

Dess storlek är ganska stor och den har en Thermoguard-beläggning för att skydda din racket från extrema temperaturförändringar. Du kan också transportera den bekvämt eftersom den har ett justerbart handtagssystem att bära som ryggsäck på axlarna. Slutligen har den handtag på remmarna för att förhindra brott.

Wilson Tour padelrackete-väska i grönt och svart, funktioner

  • Wilson Padel Tour padelrackete green 2023 är ganska stor, med en ungefärlig storlek på 57 cm x 31 cm x 31 cm.
  • Kapacitet för 4 padelracket och Thermoguard-beläggning för att bekämpa temperaturer.
  • Den har ett uppdelningssystem inuti.
  • Små fickor som gör att du kan ha personliga föremål nära till hands.
  • Vadderade och justerbara axelband för att göra den bekväm att bära.
  • Invändigt förvaringsutrymme utformat för skor.
  • Ny kollektion av Wilson 2023 padelväskor.

Vem är det till? Vi tycker att den är perfekt för både professionella och amatörspelare som behöver ha all sin utrustning nära till hands, eftersom den nya Tour padelrackete-väskan erbjuder tillräckligt med utrymme för allt du behöver.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sitt dubbla handtagssystem kan du enkelt bära den som ryggsäck eller som axelväska. Även estetiskt är den väldigt cool eftersom den presenterar en kombination i svart doft med den fluorgröna logotypen på sidan, en succé!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter