Wilson Carbon Force LT 2024
  • Wilson Carbon Force LT 2024
  • Wilson Carbon Force LT 2024

Wilson Carbon Force LT 2024

PVP: 1 974,60 kr
1 740,31 kr
-12% Vibora
Wilson Carbon Force LT 2024 padelracket | Njut av stor hanterbarhet och mångsidighet på banan med det vita Wilson Carbon Force LT padelracket, tillverkat med en ungefärlig vikt på 355 gram
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Carbon Force Lite 2024 padelracket

Om du är ute efter mångsidighet och lätthet på banan presenterar vi det vita Carbon Force LT padelracket, en modell som du hittar i Wilsons avancerade serie 2023. Den är tillverkad i en lätt vikt, cirka 355 gram så att du kan flytta den med lätthet. Dessutom gör dess tårmögel och medelbalans den mycket balanserad.

Varumärket har använt sina bästa material för sin utveckling, så strukturen är gjord av kol och mjukt gummi har använts inuti. Kombinationen av material gör strukturen solid och ger mycket goda sensationer vid slag. Äntligen har planen fått grovhet, så att du kan ge bollen mer snurr.

Wilson Carbon Force Pro LT vit, egenskaper

  • Enligt märket tillverkas Wilson Carbon Force LT med en ungefärlig vikt på 355 gram.
  • Oversize form med centrerad balans för att göra den till en mångsidig racket.
  • Solid struktur tack vare användningen av senaste generationens kol.
  • Lättnad i planen för att kunna spela skotten med effekt.
  • Den har en grov yta, så den förbättrar effekten på bollen.
  • Mycket bekvämt grepp med det nya sublima greppet.
  • Oslagbar touch med det mjuka gummit som används i kärnan.
  • Tillgänglig i Wilson 2023 racketkatalogen för avancerad nivå.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till tjejer för sin låga vikt men den passar även för killar som letar efter ett hanterbart och framför allt mångsidigt racket eftersom formatet och balansen ger den kraft och kontroll i lika delar.

Varför kommer du att gilla det? För med den nya Carbon Force LT har den en lätt vikt, så den är väldigt hanterbar och du kan flytta den lätt. Den presenterar också en fantastisk finish med de svarta planen i kombination med den centrala logotypen och hela profilytan i vitt.Du kommer att glänsa på banan!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det varit ansvarig för att utrusta de bästa atleterna i världen, så inom padelsektorn hittar vi även produkter av högsta kvalitet för alla typer av spelare.

Upptäck den varierade katalogen av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Den här säsongen har Fernando Belasteguín representerat på WPT-banorna, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter