Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Tour Plata 2020
  • Paletero Tour Plata 2020

padelväskor Vibora Tour Plata 2020

PVP: 1 096,45 kr
877,05 kr
-21% Vibora
Bär allt ditt material inuti denna Vibora padelväskor, designad med stora dimensioner så att du inte lämnar något bakom dig och med exceptionell finish

padelväskor Vibora Tour Plata 2020

Njut av all Viboras kvalitet med padelväskor Tour Plata 2020. Den är en av de största i samlingen, så den låter dig bära all din utrustning på ett ordnat och bekvämt sätt. Den innehåller också skydd för att göra den mycket bekvämare och inte orsaka obehag.

Å andra sidan har den 2 sidor för padel racket. Båda har kapacitet för 2 racket och är fodrade med termiskt material för att förhindra kyla eller värme från att skada dina racket. Dessutom har den ett exklusivt fack för att lämna skorna, så du slipper blanda dem med resten.

Vibora Tour Silver padelväska, funktioner

  • Vibora Tour Plata 2020 har 2 fack för flera racket.
  • Sidor med termoteknik för att hålla racket i gott skick.
  • Av stora mått 58 x 30 x 42 cm ungefär.
  • Oberoende ficka för att ventilera och skaka smuts från skorna.
  • Vadderade och justerbara remmar för att anpassa sig efter din rygg.
  • Små fack för att lämna nycklarna eller plånboken.
  • Den tillhör den nya katalogen av Vibora 2020 väskor för pojkar.

Vem är det till? Designad för spelare som vanligtvis duschar efter träning och behöver bära mycket utrustning, eftersom det är en stor väska med olika fack för att hålla ordning och reda.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är den mest eleganta och sofistikerade av kollektionen. Företaget har använt kvalitetsmaterial, med en svart kombination, silverlogga och vita detaljer kommer du att bli avundsjuk på dina kamrater!

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet./p>

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter