Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Pro Raptor cap
  • Star Vie Pro Raptor cap
  • Star Vie Pro Raptor cap

Star Vie Pro Raptor cap

PVP: 175,52 kr
153,03 kr
-13% Star Vie
Star Vie Pro Raptor padelcap | Låt ingenting hindra dig från att spela padel med den nya Raptor-capen från Star Vie, ett perfekt tillbehör för att förhindra att solen stör dina ögon medan du spelar

cap med brett padelcap Star Vie Pro Raptor

Spela som proffsen med den nya Star Vie-kollektionen där du har ett brett utbud av tekniska capar tillgängliga att spela sport med. Köp Pro Raptor-capen som har en mycket slående design i vitt med detaljer i rött och svart.

Vid tillverkningen har mycket motståndskraftiga tyger använts som hjälper till att förhindra slitage, så det kommer inte att förlora kvalitet vid användning. Dessutom skyddar den inte bara mot solen utan hjälper också till att förhindra att svett från pannan kommer in i ögonen så att du kan spela bekvämt.

Pro Raptor cap i rött, funktioner

  • Du kan justera Star Vie Raptor efter din smak tack vare den justerbara remmen.
  • padelracket är väldigt brett så att solen inte stör medan du spelar.
  • Förhindra att svett från pannan kommer in i ögonen när du spelar padel.
  • Hjälper till att transportera bort svett för att förhindra att den byggs upp.
  • Vit design med röda och svarta detaljer.
  • Nya tillbehör för att spela padel Star Fri 2023.

Vem är det till? Det är för alla de människor som vill skydda sig från solen medan de spelar, eftersom tack vare det breda padelracket som det har designats med tillåter det inte solen att störa ögonen eller ansiktet, vilket skapar smärtsamma brännskador.

Varför kommer du att gilla det? För det är en accessoar som en gång tagit på sig är mest bekväm. Den har också designats i vitt med detaljer i rött, utan tvekan en högst slående kombination så att du kan gå välklädd till alla dina fester.

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av deras nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter