Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Urban marinblå cap
  • Star Vie Urban marinblå cap
  • Star Vie Urban marinblå cap

Star Vie Urban marinblå cap

PVP: 175,52 kr
153,03 kr
-13% Star Vie
Marinblå Star Vie Urban padelcap | Låt inte solen störa ditt ansikte medan du leker med den nya Urban capen från Star Vie, som har designats med ett brett padelracket för att förhindra solen

Mörkblå Star Vie Urban padelcap

Att du inte saknar något i ditt kit med den nya kollektionen av tillbehör från varumärket Star Vie som du redan har att köpa i vår padelbutik online. Upptäck den nya Urban-capen perfekt för att leka under varma dagar eftersom den skyddar dig från solen.

För designen hittar vi ett justerbart handtag på baksidan som hjälper dig att justera capen efter eget tycke så att den håller sig på plats under hela spelet. Dessutom är padelracket väldigt brett så det hjälper till att förhindra att solen stör dig medan du spelar.

Urban cap i marinblått, egenskaper

  • Star Vie har designats med en justerbar rem.
  • padelracket är brett för att förhindra att solen stör ögonen.
  • Hjälper till att förhindra att svett kommer in i ögonen.
  • Den har designats med mycket slitstarka tyger.
  • Marinblå design med gula detaljer.
  • Nya tillbehör för att spela padel Star Fri 2023.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för alla de människor som sportar utomhus, för vilka de behöver en cap som hjälper till att skydda dem från solen samtidigt som den förhindrar att den stör dina ögon eller bränner ditt ansikte. Det kommer utan tvekan att bli nödvändigt!

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en accessoar som är mest bekväm, perfekt att ta med till alla fester då det är en accessoar som är mest bekväm. Den har också designats i marinblått med detaljer i gult, utan tvekan en högst slående kombination.

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av deras nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter