Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Gorra Star Vie Tecnica blanca 2021
  • Gorra Star Vie Tecnica blanca 2021
  • Gorra Star Vie Tecnica blanca 2021

Cap Star Vie White Technique 2021

PVP: 218,85 kr
164,00 kr
-26% Star Vie
Starvie Tecnica vit padelkeps 2021 | Undvik svett i ansiktet med denna Star Vie tekniska keps i vitt, den erbjuder bra ventilation förutom ett klart synfält

Vit Star Vie teknisk keps

Gör dig redo med det breda utbudet av tillbehör som vi har tillgängliga i vår webbutik, de bästa märkena till ditt förfogande! Komplettera din look med den vita och tekniska padelmössan från Star Fri 2021-katalogen, en idealisk accessoar att bära under de varmaste dagarna.

Dess huvudsakliga funktion är att hålla solens strålar borta från ditt synfält, så att du kan returnera vilken rivaliserande boll som helst. Den har en design med mikroperforeringar som gör den mycket lätt att andas. Den har även en justerbar rem och förblir i gott skick över tiden.

Star Vie vit teknisk keps, funktioner

  • Den vita Star Vie Tecnica 2021 har mikroperforeringar för bättre ventilation.
  • Beständiga och kvalitetsmaterial har använts.
  • Justerbar rem för bra passform.
  • Innerfoder för bättre absorption.
  • Vit design med svart padel racket och röda detaljer.
  • Nya tillbehör för att spela padel Star Fri 2021.

Vem är det till? Vi kan rekommendera den till den vanliga spelaren som letar efter ett tillbehör som skyddar ögonen från reflexer samt undviker eventuella solsting och värmeslag under varma dagar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en produkt som används av många professionella spelare, eftersom den ger den bästa prestandan och designen på banan. Om du inte gillar dess vita design kan du även få den i svart Välj den du gillar bäst!

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter