Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Siux Fenix II
  • Siux Fenix II
  • Siux Fenix II

Siux Fenix II

PVP: 3 280,03 kr
1 436,53 kr
-57% Siux
Siux Fenix II kraftracket | Få extra kraft med det nya orangea Siux Fenix II racket, ett hårt racket tack vare kombinationen av gummi och 1k koltyg som har använts
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Fenix II padelracket

Njut av att slå bollen hårt med det nya orangea Fenix II padelracket, en modell som ingår i Master-serien i Siux 2023-kollektionen. Det är ett högpresterande racket som kännetecknas av sitt slag tack vare den lätt balanserade höga . Men den erbjuder också bra kontroll och en sweet spot eftersom dess massa är mer av en droppform.

Å andra sidan är det en hård padelracket då den har tillverkats med 1k kolfibertyg tillsammans med svart eva-gummi inuti. Så det är en reaktiv padelracket som erbjuder stor soliditet. Den presenterar ett dubbelt kolrör samt den förstärkta bryggan för att uppnå större motstånd. Slutligen har den präglad strävhet samt ett dämpningssystem för att minska vibrationer.

Siux Fenix II i orange, egenskaper

  • Siux Fenix III Javi Ruiz Pro har en något hög balans för att få mer kraft.
  • Generös sweet spot tack vare dess oversize form.
  • Svart eva-gummi har använts inuti för att förbättra känslan av makt och kontroll.
  • Dubbelt kolrör, vilket garanterar större motståndskraft mot slag.
  • Planer förstärkta med 1k kolfibertyg, vilket ger den en hård touch.
  • Antivibrationsteknik med dämpare för att spela utan obehag.
  • Du kommer att kunna ge mer spin till bollen tack vare ytans 3D-finish.
  • En av de nya högpresterande racket Siux Padel 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till avancerade spelare eller experter som vanligtvis spelar nära nätet, eftersom det är ett powerracket så det fungerar väldigt bra i luftspelet och hjälper dig att få fart på bollen med knappt någon ansträngning.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de mest omtyckta kraftracket, på grund av dess touch, hanterbarhet och grova präglade finish. Dessutom, på ett estetiskt plan, är det också väldigt attraktivt att kombinationen av kol som ses med orange detaljer är spektakulär.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter