RS Padel Cobra Edition svart vit 2023
  • RS Padel Cobra Edition svart vit 2023
  • RS Padel Cobra Edition svart vit 2023

RS Padel Cobra Edition svart vit 2023

PVP: 1 415,13 kr
602,81 kr
-58% RS Padel
RS Padel Cobra Edition svart vit RSPADCOBNEG padelracket | Upptäck RS Padel Cobra Edition svart vit 2023: elegant design och maximal kontroll på padelbanan. Höj ditt spel och skilj dig ut med stil!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

RS Padel Cobra Edition svart vit padelracket

Introduktion av RS Padel Cobra Edition svart vit 2023, en kombination av oslagbar design och prestanda som kommer att hjälpa dig att dominera varje match. Med en låg balans och en stor sweetspot lovar denna modell från det svenska märket en felfri kontroll och enastående hanterbarhet, redo för varje utmaning på padelbanan.

Med sin minimalistiska och eleganta design är RS Padel Cobra Edition ett bevis på märket RS's engagemang för kvalitet och stil. Oavsett om du just börjat din resa i padelvärlden eller vill förbättra ditt spel är detta padelracket det perfekta valet.

Egenskaper padelracket RS Padel Cobra Edition svart vit 2023

  • Tillverkad med en 100% kolfiber ram för maximal styrka.
  • Minskar vibrationer tack vare sin styva och stabila struktur.
  • Ytor tillverkade i glasfiber för ökad elasticitet och bollutgång.
  • Låg balans och stor sweetspot för exceptionell kontroll.
  • Ingår i RS 2023 padelracket kollektion.

För vem är den avsedd?

Denna modell är designad för nybörjare och mellanspelare som söker inte bara stil, men också effektivitet på padelbanan. RS Padel Cobra Edition ger den precision och kontroll du behöver för att känna förtroende i varje slag.

Varför kommer du att älska den?

Du kommer att förälska dig i RS Padel Cobra Edition på grund av dess stora sweetspot som minimerar dina misstag, dess sofistikerade svarta design och dess balans som möjliggör snabba och precisa rörelser. En perfekt partner för dina matcher!

Läs mer om varumärket RS

RS är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan sina blygsamma början har RS varit synonymt med excellens, och erbjuder padelspelare högpresterande verktyg som förbättrar deras spel.

Genom åren har märket utvecklats, men deras passion för sporten och deras engagemang för att leverera topprodukter har förblivit konstant. RS Padel Cobra Edition är bara ett exempel på deras skicklighet och förmåga att designa och tillverka exceptionella padelracketar.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter