skyddande Royal Padel svart orange
  • skyddande Royal Padel svart orange

skyddande Royal Padel svart orange

PVP: 65,82 kr
54,30 kr
-18% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel svart orange | Spela alla matcherna medan du skyddar racket med Royal Padel-skyddet som har designats i svart och orange för att matcha ditt racket

Skydd med grovhet Royal Padel svart orange

Förhindra att ditt racket skadas medan du spelar med den nya kollektionen av tillbehör från märket Royal Padel som nu finns att köpa i vår padelbutik online. En av dem är skyddet i svart med orange detaljer som har en grov finish för större motstånd.

I tillverkningen har man använt ett högkvalitativt och långvarigt lim med vilket det kommer att anpassa sig mycket väl till racket utan att lossna med tiden. Den är också den lättaste så den lägger inte onödig vikt på ditt racket eller ändrar balansen när du väl har den på.

Royal Padel skyddande i svart med orange detaljer, egenskaper

  • Royal Padel-skyddet har designats i svart med alla detaljer i orange.
  • Grov yta för att förhindra att racket utsätts för slag.
  • Det är väldigt lätt att placera.
  • Den är väldigt lätt för att inte lägga vikt på racket.
  • Säljs styckvis och finns i flera färger att välja mellan.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Royal Padel 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de människor som försöker skydda sina racket från eventuella slag som uppstår när de spelar medan de fortfarande bär ett snyggt tillbehör att kombinera med ditt racket.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess höga kvalitet som hjälper den att motstå tidens gång utan att skala av. Den har även designats i svart med detaljer i orange, men om du föredrar en annan design har vi ett brett utbud att välja mellan.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på banorna i World Padel Tour med några spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2023
Våra bästa produkter