skyddande Royal Padel grå rosa logotyp
  • skyddande Royal Padel grå rosa logotyp

skyddande Royal Padel grå rosa logotyp

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel grå rosa logotyp | Spela bekymmerslöst med det nya skyddet från märket Royal Padel som har designats i grått och rosa med en grov finish för att förbättra motståndet

Skydd för Royal Padel-racket grå rosa logotyp

Njut av högkvalitativa produkter med den nya kollektionen av tillbehör från märket Royal Padel som vi redan har tillgängliga i vår padelbutik online. Köp skyddet av märket som har designats i grått med den rosa logotypen så att du kan matcha ditt racket.

Å andra sidan har den designats med en grov finish, vilket kommer att bidra till att förbättra motståndet mot slag och därmed skydda ramen. Den är också väldigt lätt för att inte lägga onödig vikt på din racket och dess högkvalitativa lim kommer inte att tillåta att den lossnar vid användning.

Royal Padel-skydd i grått med den rosa logotypen, egenskaper

  • Royal Padel-skyddet har designats i grått med logotypen i rosa.
  • Strävhet på ytan för att öka skyddet mot stötar.
  • Starkt lim så att det inte lossnar med tiden.
  • Den anpassar sig lätt till alla racket.
  • Den har designats i olika färger att välja mellan.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Royal Padel 2021.

Vem är det till? Enligt vår mening är det perfekt för alla de spelare som är försiktiga så att de inte vill spela att deras racket skadas medan du spelar på grund av de slag som uppstår mot glaset medan du spelar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess höga kvalitet utan också för dess grå design med de mest slående rosa detaljerna och perfekt att kombinera med ditt padelracket.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på banorna i World Padel Tour med några spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2023
Våra bästa produkter