skyddande Royal Padel Svart Grå Logotyp
  • skyddande Royal Padel Svart Grå Logotyp

skyddande Royal Padel Svart Grå Logotyp

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Paddelskydd Royal Padel Svart Grå Logotyp | Robust design av detta RP padel racketskydd, det bästa sättet att förlänga livslängden på ditt racket samt ge det en personlig touch på grund av dess design

Paddelskydd Royal Padel Svart Grå Logotyp

Ge din padel racket det skydd den behöver med RP padel racketskydd i svart och grå logotyp, ett tillbehör designat av Royal Padel 2021. Det är lätt att placera, eftersom du bara behöver ta bort tätningen och sticka fast den lite i taget för att undvika rynkor.

Å andra sidan anpassar den sig till vilken ram som helst och skyddar racket från eventuella slumpmässiga stötar under matchen. Dessutom har den tillverkats med tåliga och kvalitetsmaterial och passar i alla Padel rackets på grund av dess mått.

Svart och grått RP-skydd, funktioner

  • Större skydd av det svarta Royal Padel-skyddet med grå logotyp på grund av dess grova design.
  • Med starkt fixeringslim.
  • Passar alla ramar.
  • Säljes löst, individuellt förpackade.
  • Den ger skydd mot stötar och är inte särskilt tung.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Royal Padel 2021.

Vem är det till? Enligt vår mening passar den alla spelare som vill skydda sitt padel racket från stötar eller repor mot marken eller väggarna och på så sätt förlänga rackets livslängd.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin grova yta är den mer motståndskraftig så att den bättre skyddar ditt racket mot eventuella stötar. Vi gillar också verkligen dess svarta finish med den grå R-logotypen och varumärket med versaler.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter