Pantalón Royal Padel Tech Azul
 • Pantalón Royal Padel Tech Azul

Royal Padel Tech blå byxa

PVP: 372,60 kr
341,03 kr från
-9% Royal Padel
Skaffa dessa Royal Padel padel byxor, du kommer att njuta av den bästa komforten och hållbarheten tack vare användningen av kvalitet och ultra-resistenta tyger.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Välj storlek
 • XL
STÄNGA

Royal Padel Tech blå byxa

Klä dig i kvalitetskläder och till bästa pris med den nya klädkatalogen Royal Padel 2021. Köp Tech padelbyxor i blått med vita detaljer, en viktig bas i din garderob eftersom du kan kombinera dem med vilken skjorta som helst.

Den utmärker sig för sina kvalitetstyger, vilket ger dig maximal komfort vid varje steg du tar. Dessutom har den en ficka på varje sida och anpassar sig snabbt till din siluett tack vare det elastiska bandet och dragsko som den har i midjan.

Korta blå och vita tekniska shorts, funktioner

 • Den blå Royal Padel Tech har ett klassiskt snitt som anpassar sig efter kroppen.
 • Vit logotyp och trim för extra kontrast.
 • Den har öppna sidfickor.
 • Lös passform med sitt elastiska band och dragsko.
 • Den kombinerar tekniska material för bättre komfort och ventilation.
 • Finns i den nya textilkollektionen Royal Padel 2021.

Vem är det till? Den är designad för alla spelare som inte går en dag utan att spela, som kämpar för alla poäng och därför behöver ett lätt och bekvämt plagg så att det inte begränsar deras rörelser.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dessa shorts tillhör ett företag där image och design är huvudpersonerna. Den visar upp en oklanderlig finish med sin kombination i blått med logotypen och trim på benet i vitt.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2020-racket.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter