Padelskydd Nox Luxury Series
  • Padelskydd Nox Luxury Series

Padelskydd Nox Luxury Series

PVP: 218,85 kr
164,00 kr
-26% Nox
Nox Luxury Series Svart | Upptäck Padelskydd Nox Luxury Series Svart, den perfekta kombinationen av stil och skydd för din padelracket. Vänta inte längre och känn skillnaden när du bär din racket säkert!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelskydd för Padelracket Nox Luxury Series Svart

Skydda din padelracket med stil och säkerhet med Padelskydd Nox Luxury Series i svart färg. Detta skydd är den perfekta tillbehören för varje seriös padelspelare som söker en elegant och hållbar lösning för att transportera och skydda sin racket. Det yttersta i PU-läder ger den en exklusiv look, medan den vadderade insidan säkerställer att din racket är skyddad från stötar och skav under transporten.

Padelskydd Nox Luxury Series är designat med tanke på komfort och funktionalitet. Dess mjuka dragkedja möjliggör enkel tillgänglighet, medan det ergonomiska förstärkta handtaget gör transporten bekväm. Med det emblemiska Nox-märket framträdande i vitt, är detta skydd inte bara funktionellt, utan även en stilfull tillbehör som kommer att få din utrustning att sticka ut på padelbanan.

Egenskaper Padelskydd Nox Luxury Series Svart

  • Vadderad insida som skyddar racketen från stötar och skav, bevarar dess integritet under transporten.
  • Robust dragkedja för en säker förslutning och enkel tillgång till din racket.
  • Ergonomiskt förstärkt handtag, designat för bekväm transport.
  • Insida i polyester, vilket ger hållbarhet och motstånd mot dagligt slitage.
  • Yttre i PU-läder, som ger en exklusiv estetik och extra skydd.
  • Ingår i Nox 2023-tillbehörskollektionen.

Vem är det för?

Detta skydd är idealiskt för spelare som värdesätter både estetik och funktionalitet. Om du söker ett exklusivt skydd som inte bara skyddar din racket, utan också speglar din personliga stil och kärlek till spelet, är Padelskydd Nox Luxury Series det perfekta valet. Det är perfekt för dem som vill transportera sin racket säkert till träningar eller matcher, och undvika eventuella oavsiktliga stötar som kan påverka deras prestanda på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Padelskydd Nox Luxury Series går utöver enkel skydd. Dess design i läder och detaljerna i vitt från Nox-märket på det förstärkta handtaget, gör detta skydd till ett stilmässigt uttalande på padelbanan. Dessutom garanterar polyesterns insida en lång livslängd, medan det ergonomiska designade handtaget möjliggör en bekväm transport. Vänta inte längre och upplev lyxen och skyddet som detta skydd erbjuder!

Upptäck mer om märket Nox

Nox har utmärkt sig i padelvärlden genom sin konstanta innovation och högkvalitativa design. Sedan grundandet har det varit märket som valts av många professionella och amatörspelare som söker högpresterande utrustning.

Nox engagemang för excellens återspeglas i varje produkt, och säkerställer att varje racket eller tillbehör uppfyller de högsta kvalitets- och prestandastandarderna. Med Padelskydd Nox Luxury Series tar du med dig inte bara en funktionell tillbehör, utan även ett stycke av den högkvalitativa padelhistorien och arvet som Nox representerar.

Features År: 2023
Våra bästa produkter