Ryggsäck Nox Street grå 2023
  • Ryggsäck Nox Street grå 2023
  • Ryggsäck Nox Street grå 2023

Ryggsäck Nox Street grå 2023

PVP: 438,80 kr
383,40 kr
-13% Nox
Ryggsäck Nox Street grå kompakta | Förvara dina paddelsportkläder, ditt racket, dina skor och några tillbehör i den grå Street 2023-ryggsäcken från märket Nox, den har flera fack.
Skriv en recension

Ryggsäck padel Nox Street grå 2023

Bär alltid ditt material skyddat och välbeställt med den nya kollektionen av Nox Padel 2023 ryggsäckar. Upptäck Street 2023 padel ryggsäck i grått, en sportväska men med en avslappnad design som är mångsidig och funktionell, och som ger dig den perfekta balansen mellan stil och praktisk.

Den har designats i grått med svarta detaljer och märkesloggan på framsidan. Den har ett separat fack utformat för att bära skorna med större ventilation, två huvudfickor och sidfickor och en framficka med nät för att bära alla föremål.

Ryggsäck Nox Street 2023 i grå färg, egenskaper

  • Nox Street 2023 fack med kapacitet för 1 eller 2 rackets.
  • Sidofickor för att bära en flaska eller burkar med bollar.
  • Vadderat fack för att bära racket och förhindra att den får ett slag.
  • Olika fickor för att bättre organisera dina tillbehör.
  • Separat utrymme för skor med ventilation.
  • Ny kollektion av Nox-ryggsäckar för 2023.

Vem är det till? Den riktar sig till spelare på alla nivåer som letar efter en medelstor väska för att ta med sin padelutrustning till sina träningspass och matcher. Om du vill ha en praktisk väska för vardagen som inte tar för mycket plats och är bekväm att bära är denna modell ett utmärkt alternativ.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom högkvalitativa material har använts för att säkerställa att det är en tålig och hållbar väska, du kommer också att kunna bära ditt racket väl skyddat tack vare dess vadderade fack och du kommer också att transportera dina skor välventilerade tack vare dess oberoende ficka.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan padelracket, kit, padelväskor och kvalitetstillbehör och till de bästa priserna för att möta dina turneringar framgångsrikt. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter