padelväska Nox ML10 Competition XL Compact
  • padelväska Nox ML10 Competition XL Compact
  • padelväska Nox ML10 Competition XL Compact

padelväska Nox ML10 Competition XL Compact

PVP: 767,91 kr
690,57 kr
-11% Nox
Nox ML10 Competition XL Compact padel | Lämna inte något av dina material hemma med Nox ML10 Competition padelracketväska designad i en stor storlek så att du kan förvara allt på ett ordnat sätt

padelväska stor storlek Nox ML10 Competition XL Compact

Du har redan tillgängliga de nya kollektionerna av padelväskor av märkena som de bästa padelspelarna bär. Upptäck den nya kollektionen av märket Nox där du kan hitta Miguel Lamperti spelarväska, ML10 Competition XL, som blir en av de största ryggsäckarna i hela kollektionen.

När det gäller utrymmet har den upp till tre racket, som kommer att vara mycket väl skyddade tack vare den termiska fickan, så att du inte behöver oroa dig för att de ska drabbas av temperaturförändringar. Dessutom har ytterligare en rund ficka medföljt och är även en termos som du kan förvara din vattenflaska i.

ML10 Competition XL-väska i grått och blått, funktioner

  • ML10 Competition XL Compact-väskan är en stor storlek.
  • Det är padelväskan som spelaren Miguel Lamperti kommer att bära i matcherna.
  • Kapacitet att förvara upp till tre racket i termofickor.
  • Stort huvudfack för att lagra alla dina personliga föremål.
  • Väska för att förvara smutsiga kläder efter träning.
  • Du kan bära den som en ryggsäck tack vare dess justerbara remmar.
  • Katalog över ryggsäckar för att spela padel Nox 2022.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de människor som behöver transportera en stor mängd kläder till träningen, så de letar efter en ryggsäck som är väldigt stor och har mycket utrymme och fack för att bära allt på ett organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det blir ryggsäcken som spelaren Miguel Lamperti kommer att bära, den har även designats i svart med alla detaljer i ljusblått och grått, utan tvekan en väldigt snygg kombination, du kommer att älska den!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan padelracket, kit, padelrack och kvalitetstillbehör till de bästa priserna för att framgångsrikt möta dina turneringar. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter