Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox AT Genius Junior by Agustín Tapia 2023
  • Nox AT Genius Junior by Agustín Tapia 2023
  • Nox AT Genius Junior by Agustín Tapia 2023

Nox AT Genius Junior by Agustín Tapia 2023

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Nox
Nox AT Genius Junior padel padelracket av Augustine Wall | En av de bästa padelracket för barn, eftersom den erbjuder den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort samt samma Nox-design för Agustín Tapia
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox AT Genius Junior röd padelracket för barn

Missa inte den nya katalogen av Nox-produkter för att spela padel 2023, vi försäkrar dig att de är av högsta kvalitet. För de små "genierna" har vi tillgängligt det nya svarta och röda AT10 Genius Junior padelracket, en droppformad modell och centrerad balans för att uppnå den perfekta balansen mellan kraft och kontroll.

Det är en anpassning av Agustín Tapias racket för barn, så den har en reducerad vikt och ett tunnare grepp för att vara mycket mer hanterbar. Den är gjord av glasfiber, förstärker ramområdet med 20 % kol och förhindrar brott. Den innehåller också HR3-gummi i kärnan för att eliminera vibrationer och uppnå en mjukare träff.

Nox AT10 Genius röd för barn, egenskaper

  • Teardrop-format med medium balans av Nox AT10 Genius Junior av Agustín Tapia 2023.
  • Bra bolleffekt med HR3 eva-gummit som används i kärnan.
  • Solid och motståndskraftig struktur eftersom den innehåller 20 % kol i ramen.
  • Vikt mellan 335 - 345 gram för att göra den mer hanterbar.
  • Tunnare knytnävedesign för att lätt kunna greppa den.
  • Glasfiberyta för fantastisk spelbarhet.
  • Multifunktionsskyffel för barn.
  • En av de nya juniorskovlarna i Nox Padel 2023.

Vem är det till? Fokuserad på unga spelare i åldern 7-12 år som spelar padel ibland eller precis har börjat, eftersom de med AT10 för barn kommer att njuta av den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett barns padelracket tillverkat av den senaste generationens material, så kan de små njuta av den bästa prestandan. Den presenterar också estetiken hos Agustín Tapias racket, kombinerar svart med detaljer och en röd logotyp, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en riktig mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter