Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox AT10 Genius Junior 2022
  • Nox AT10 Genius Junior 2022

Nox AT10 Genius Junior 2022

PVP: 767,90 kr
547,95 kr
-29% Nox
padel racket de padel Nox AT10 Genius Junior 2022 | Vi presenterar anpassningen av Agustín Tapia padel racket för barn, en lätt modell, mycket väl kompenserad och som gör att de snabbt kan anpassa sig
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för barn Nox AT10 Genius

Vi analyserar i detalj alla nyheterna i racketkollektionen Nox Padel 2022. För de yngsta presenterar vi det nya AT10 Genius Junior padel racket, en anpassning av Agustín Tapia-racket för barn så att den har en minskad vikt och ett kraftfullare grepp. .

För dess tillverkning har kol använts för att förstärka ramytan och glasfiber på ytorna för att öka dess spelbarhet och göra det lättare att anpassa sig till det. Den innehåller också mjukt gummi i kärnan för att eliminera vibrationer samt en design som liknar den nya AT10 Arena.

Nox AT10 Genius för barn, funktioner

  • Teardrop-format med medium balans av Nox AT10 Genius Junior 2022.
  • Den genererar knappast vibrationer eftersom kärnans eva-gummi absorberar stöten.
  • Solid och motståndskraftig struktur med ramens kol.
  • Replika av Agustín Tapia padel racket för de minsta.
  • Den har designats med låg vikt och smalare grepp.
  • Glasfiberyta för fantastisk spelbarhet.
  • En av de nya Padel racketsna för barn Nox Padel 2022.

Vem är det till? Designad för unga spelare, barn mellan 7 - 12 år som börjar spela padeltennis eller bara har spelat en kort tid och behöver ett mångsidigt padel racket anpassat efter deras behov för snabb anpassning på banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det tillåter barn att njuta av denna sport till fullo, vilket hjälper dem att bli mästare. Dessutom är dess estetik mycket lik den vuxna modellen, som kombinerar svart, flickor och fluorescerande grönt.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Den här säsongen har Nox Padel stöd av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller tvillingarna Alayeto, alla professionella spelare från World Padel Tour och idrottare som ingår i det så kallade Team Nox.

Varumärket återuppfinner sig självt varje år och tar fram en komplett kollektion av Padel rackets, padel racketsatser och tillbehör av hög kvalitet och till bästa pris. Bli en del av Team Nox och njut av en oslagbar upplevelse i alla dina matcher.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter