Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox ML10 Pro Cup Luxury Series
  • Nox ML10 Pro Cup Luxury Series
  • Nox ML10 Pro Cup Luxury Series

Nox ML10 Pro Cup Luxury Series

PVP: 3 236,15 kr
2 083,75 kr
-36% Nox
padel racket de padel Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2022 | Skaffa den nya utgåvan av det mytomspunna Miguel Lamperti-racket, en modell med stor spelbarhet som återkommer med en 100 % kolkonstruktion
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox ML10 Pro Cup Luxury av Miguel Lamperti

För de mest krävande presenterar vi den mest avancerade serien av Nox Padel 2022 racket . Upptäck det nya ML10 Pro Cup Luxury Series padel racket, en klassiker som varumärket återuppfinner för tekniska spelare som letar efter extra hårdhet och kraft nära nätet.

Den bibehåller sin runda form och inneslutna balans så att du kommer att njuta av stor kontroll och en bred sweet spot. Nyheten är att den presenterar en konstruktion med en metallisk glasfiberskiva, vilket ger den en hårdare touch och därmed större kraft. Kärnan är gjord av HR3-gummi och har ruggats upp på planen.

Nox ML10 Pro Cup Luxury av Lamperti, funktioner

  • Nox ML10 Pro Cup Luxury Series ger kontrollbaserat spel.
  • Antivibrationssystem placerat i hjärtområdet.
  • Den har grovhet i planen, så du kan leka med effekterna.
  • Extra kraft med HR3 eva gummikärna med hög densitet.
  • Kol har använts på ramen och ett lager av metallisk glasfiber på ytorna.
  • Kontrollpadel racket designat med ett runt format och innehöll balans.
  • Förstärkningar i strukturen för att uppnå större styvhet och förhindra brott.
  • Nox 2022 högtävlingsracketkatalog.

Vem är det till? Fokuserad på idrottare som tävlar professionellt eller intensivt och letar efter ett kontrollpadel racket med en hårdare touch, eftersom den nya ML10 Pro Cup genererar en torrare träff tack vare materialen som används.

Varför kommer du att gilla det? För det är den bästsäljande Nox padel racket, en klassiker som inte gör någon besviken och nu återkommer med en 100% kolfiberkonstruktion. Den behåller också sin klassiska vita, guld och röda design som spelarna gillar så mycket.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Den här säsongen har Nox Padel stöd av Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, alla professionella spelare från World Padel Tour och representanter för företaget vart de än går.

Och det är inte för mindre, eftersom det varje år vet hur man återuppfinner sig självt och tar fram en komplett samling av padel racket, padel racketsatser och tillbehör av hög kvalitet och till bästa pris. Bli en del av Team Nox och njut av en oslagbar upplevelse i alla dina matcher.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter