Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Nox Pro Negra 2020
  • Mochila Nox Pro Negra 2020

Nox Pro Black Backpack 2020

PVP: 602,80 kr
438,25 kr
-28% Nox
Nox Pro padelryggsäck i svart | Fantastisk Nox padel ryggsäck, med gott om kapacitet så att du inte lämnar något hemma och en elegant svart design med syntetläderfinish

Nox Pro Black padelväska

Välj den väska som bäst passar dina behov i ryggsäckskatalogen Nox 2021. Köp Nox Pro padelryggsäck i svart, en mycket praktisk väska som har vadderade fack för att skydda allt ditt material.

Den har också stora dimensioner, med ett separat fack för Padel rackets, ett annat huvudfack för kläder och andra mindre för personliga föremål. Den har även justerbara handtag och vadderade skydd för att bära den bekvämt.

Svart Nox Pro-väska, funktioner

  • 2020 års svarta Nox Pro-ryggsäck har 2 meshfickor på sidorna.
  • Stor i storleken, cirka 60 x 30 x 30 cm.
  • Separat fack för 1 eller 2 padel.
  • Inkluderar karbinhake för att hänga upp den.
  • Vadderade handtag och skydd för ökad komfort.
  • Finns i Nox 2020 padelryggsäckskatalogen.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till idrottare som brukar gå till padelklubben med precis tillräckligt, det vill säga: paddla, skor och kläder att duscha eftersom nox-ryggsäcken har tillräckligt med utrymme för att transportera det material du behöver.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att använda den för att spela padeltennis, kan du också använda den för att gå till jobbet eller i andra aktiviteter eftersom den har en mycket elegant design i svart och syntetiskt läder.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla nyheter från Nox Padel till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på ditt bästa. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Features År: 2020
Våra bästa produkter