Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox AT10 Ultralight 2021
  • Nox AT10 Ultralight 2021

Nox AT10 Ultralight 2021

PVP: 1 096,45 kr
811,23 kr
-27% Nox
Nox AT10 Ultralätt paddelpaddel | Anpassning av Agustín Tapia-racket för ungdomar eller spelare som letar efter en lätt modell eftersom detta Nox padel racket är ultralätt
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox AT10 Ultraligera

Vi analyserar i detalj den nya kollektionen av Nox Padel 2021 racket . För de yngsta, eller spelare som letar efter ett lätt racket, har vi AT10 Ultralight padel racket tillgängligt, lillasyster till Agustín Tapias racket med vikt och mått anpassat för små spelare.

För bättre hantering har varumärket använt mycket lätta material för att sänka sin vikt mellan 290 - 320 gram. Ramen är 100% kol och glasfiber har använts på ytan. Den innehåller också en stängd hjärtdesign samt mjukt gummi i kärnan för större komfort.

Nox AT10 Ultralight, funktioner

  • Nox AT10 Ultralight har en design med slutet hjärta.
  • Du kommer inte att tappa känslor när du slår med kärnans HR2 eva-gummi.
  • Mer motstånd och hållbarhet med ramens kolfiber.
  • En av de lättaste nox-racket på marknaden.
  • Anpassning av Agustín Tapias racket för barn.
  • Glasfiberyta för fantastisk spelbarhet.
  • Ny serie av ultralätta Padel rackets från Nox Padel 2021.

Vem är det till? Vi kan rekommendera den till ungdomar som tar steget till ett vuxenracket eftersom nox ultralight är normal i storlek men med ett tunnare handtag och minskad vikt. Den är även lämplig för manliga och kvinnliga spelare med armbågsproblem.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en anpassning av Agustín Tapias racket, en av de tio bästa spelarna i WPT. Den har också en estetik som mycket liknar AT10 Genius Arena så att du kan njuta av en fantastisk design och estetik.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Ge dig ut på banan med Nox Sport, ett företag med många års erfarenhet inom branschen och ett välförtjänt rykte. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är en del av Team Nox och ansvarar för att testa alla produkter.

Vänta inte längre och välj ditt vinnande vapen från dess nya kollektion av Padel rackets, vi är övertygade om att du kommer att hitta det du letar efter och till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 310-330 gr. Profil: 38 mm År: 2021
Våra bästa produkter