Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila AT10 Pro 2021
  • Mochila AT10 Pro 2021

AT10 Pro-ryggsäck 2021

PVP: 591,83 kr
526,01 kr
-12% Nox
Nox AT10 blå väska | Skaffa den här nyheten från Nox Padel, Agustín Tapia-ryggsäcken så att du kommer att njuta av en kvalitativ, bekväm, tålig väska med en fantastisk design

Nox Ryggsäck från Agustín Tapia

Förnya din gamla väska med nyheterna från Nox Padel 2021. Du hittar ett brett utbud av alternativ, till exempel Nox AT10 Pro padelryggsäck från Agustín Tapia. Så i en officiell produkt av spelaren, gjord med kvalitetsmaterial och med hans signatur.

Den sticker ut för sin kapacitet: ett fack för padel racket, ett annat för skor och ett större för kläder och annat. Den har också vadderade skydd för större komfort och du kan förvara dina personliga tillhörigheter i dess små fickor.

Austin Tapia ryggsäck, funktioner

  • Nox AT10 Pro 2021 har en karbinhake och små fickor.
  • Vadderade förstärkningar för att undvika obehag i axlarna.
  • Det kommer att lösa dina utrymmesproblem, kapacitet för 32 liter.
  • Kapacitet att förvara 1 eller 2 Padel rackets.
  • Oberoende och ventilerat fack för skor.
  • Ingår i Nox Pádel 2021 padel racketkollektion.

Vem är det till? Till alla idrottare som spelar padeltennis regelbundet och behöver en praktisk padelväska, det vill säga med fickor anpassade för varje typ av material och som är bekväm att färdas med motorcykel eller cykel.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att njuta av all dess funktionalitet, kommer du också att ha Agustín Tapia-väskan i din ägo. Så fötter kommer du att njuta av oklanderliga finishar samt en cool design i blå nyanser och med spelarens signatur

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan Padel rackets, kit, padelrack och kvalitetstillbehör till de bästa priserna för att framgångsrikt möta dina turneringar. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter