Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila ML10 Pro 2021
  • Mochila ML10 Pro 2021

Mochila ML10 Pro 2021

PVP: 602,80 kr
558,92 kr
-8% Nox
Mochila Nox ML10 grå av Miguel Lamperti | Njut av den nya upplagan av Miguel Lamperti-ryggsäcken, en Nox-väska för att bära materialet välorganiserat tack vare dess stora fickor

NOX-ryggsäck från Miguel Lamperti

Upptäck den nya padelväskorkollektionen Nox 2021 i vår onlinebutik, den sticker ut för sitt breda utbud av alternativ. En klassiker återkommer: Miguel Lamperti ML10 Pro padel Nox-ryggsäck . Det är en stor väska, med stora fack för allt du behöver.

Den fördelar sitt utrymme i en ficka för racket, en annan fristående för skor och en annan huvudfack samt andra mindre för att lämna personliga föremål. Den har också tillverkats med resistenta och tekniska tyger för att minska vikten och har vadderade skydd.

Miguel Lamperti ryggsäck, funktioner

  • Maximal komfort tack vare de vadderade förstärkningarna på nox ML10 Pro 2021.
  • Mycket rymlig, cirka 50 x 35 x 20 cm.
  • Den har ett fack för 1 eller 2 padel racket.
  • Små fickor och aluminium karbinhake.
  • Front för skor med ventilationsöppning.
  • Finns i väskkatalogen Nox Pádel 2021.

Vem är det till? Lämplig för spelare som tränar dagligen och reser med motorcykel, eftersom det är en mycket praktisk padelryggsäck: med fickor anpassade för varje typ av material och vadderade handtag för att göra den bekvämare.

Varför kommer du att gilla det? För det är Miguel Lampertis väska, en av de bästa spelarna i WPT. Njut av en officiell Nox-produkt, gjord med de bästa materialen och en spektakulär grå och svart finish samt röda och vita detaljer.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan Padel rackets, kit, padelrack och kvalitetstillbehör till de bästa priserna för att framgångsrikt möta dina turneringar. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter