Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Nox Force 1 2021
  • Paletero Nox Force 1 2021
  • Paletero Nox Force 1 2021

padelväskor Nox Force 1 2021

PVP: 724,02 kr
547,96 kr
-25% Nox
Nox Force orange padelväska | Förnya din gamla väska med denna Nox padelväskor till bästa pris, den innehåller termoteknik, kvalitetsmaterial och en snygg orange design

Nox Force orange padel racketväska

Om det är dags att förnya din padelväska, gör det i vår avdelning för padel racket, vi har de bästa erbjudandena! Upptäck Force 1 orange padel racketväska från Nox Padel 2021, en medelstor modell som är hanterbar och kompakt.

Den har 2 sidofack, varav ett med termoteknik. Den har också en separat ficka för skor och en annan huvudficka i det centrala området för kläder, handduk och necessär. Den har även justerbara och vadderade handtag för ökad komfort.

Orange Force-väska, funktioner

  • Nox Force 1 2021 har olika typer av grepp för att bära den bekvämt.
  • Den har en termisk sida med kapacitet för ett par padel racket.
  • Mellanstor, cirka 60 x 26 x 38 cm.
  • Små fickor för att lämna nycklar, plånbok eller tillbehör.
  • Skoficka med mesh för att förhindra dålig lukt.
  • Ingår i den nya katalogen av Nox 2021 padelväskor.

Vem är det till? Lämplig för alla idrottare som vill gå till banan med all sin utrustning välorganiserad, eftersom det är en medium Nox padel racketväska med anpassade fack. Vi försäkrar dig att du inte lämnar något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är den mest kompakta, tillverkad av kvalitetsmaterial för stor motståndskraft. Också estetiskt väldigt cool med sin kombination av svart och orange, du kommer att vara i centrum för alla ögon!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Utrusta dig själv med Nox Padel för att njuta av det mesta på paddelbanorna. Du kan välja från en varierad katalog av padeltennisracket, kit, Padel rackets och andra tillbehör tillverkade med den senaste tekniken på marknaden.

Dessutom har det deltagande av det så kallade nox-teamet som består av Miguel Lamperti, Agustín Tapia och andra professionella WPT-spelare, som är ansvariga för att övervaka produkterna för ett spektakulärt slutresultat.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter