Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Nox Pro Series Azul 2020
  • Mochila Nox Pro Series Azul 2020

Nox Pro Series Ryggsäck Blå 2020

PVP: 602,80 kr
547,95 kr
-10% Nox
Blå padelryggsäck från Nox | Få mer utrymme för allt ditt material med denna Nox-ryggsäck, du kan transportera upp till ett par spadar, kläder för att duscha och ventilera skorna
Skriv en recension

Nox Pro Series padelryggsäck i marinblått

Upptäck vad Pro Series padelryggsäck i marinblått kan göra för dig, en praktisk väska från den nya Nox-kollektionen för 2020. Den har en ny ergonomisk design för att bättre passa ryggen, samt vadderade handtag för stor komfort.

När det gäller sitt utrymme är det ganska rymligt. Således hittar vi ett fack anpassat för spadar, ett annat centralt med lätt öppning för kläder och endast för skor. Den har också en nätficka på sidan för att bära en flaska vatten eller en burk bollar.

Nox Pro Series blå väska, funktioner

  • nox pro series blue 2020 är lätt att rengöra tack vare de använda materialen.
  • Den har en karbinhake så att du kan ladda den.
  • Stor i storlek: 60 x 30 x 30 cm.
  • Transportera bekvämt 1 eller 2 Padel rackets i ryggen.
  • Du kan separera och ventilera skorna i en exklusiv ficka.
  • Kombinera den med Lamperti Tour padelväskor för mer utrymme.
  • Ingår i Nox Padel 2020 ryggsäckskollektionen.

Vem är det till? Vi tror att det är det bästa alternativet för spelare som går på sina matcher med precis tillräckligt och inte vill bära en enorm padelväskor, eftersom nox-ryggsäcken perfekt fyller funktionen att bära padel racket, kläder och skor.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare de små fickorna fördelade både in- och utvändigt kan du alltid ha dina personliga tillhörigheter nära till hands. Dessutom är dess estetik i marinblå och vita detaljer mycket elegant, en klassisk design som alltid behagar!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla nyheter från Nox Padel till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på ditt bästa. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter