Mochila Nox Pro Series Roja 2020
  • Mochila Nox Pro Series Roja 2020

Nox Pro Series Ryggsäck Röd 2020

PVP: 602,80 kr
547,95 kr
-10% Nox
Nox Röd Ryggsäck | Ta allt du behöver till banan med denna nox padel-ryggsäck, den har stora fack anpassade för att skydda all din sportutrustning
Skriv en recension

Röd Nox Pro Series padelryggsäck

Utrusta dig med de bästa tillbehören från Nox, vi är övertygade om att du kommer att hitta det du letar efter. Upptäck Nox Pro Series padelryggsäck i rött, en praktisk väska som ger dig det utrymme du behöver för att förvara din utrustning.

Den har tillverkats med tåliga och lättstädade material. När det gäller utrymmet har den ett fack för racket, ett annat huvudfack för kläder och ett separat för smutsiga skor. Du kan även lämna dina personliga tillhörigheter i andra mindre fack.

Nox Pro Series röd väska, funktioner

  • Nox pro series red 2020 har en karbinhake så att du kan ladda den.
  • Plats för allt med sina stora mått: 60 x 30 x 30 cm.
  • Förvara och skydda 1 eller 2 Padel rackets från stötar i ryggen.
  • Den har 2 sidfickor för att lämna dina nycklar, plånbok eller vattenflaska.
  • Du kan separera skorna i en exklusiv ficka.
  • Om du behöver mer kapacitet kan du kombinera den med Lamperti Tour padelväskor.
  • Finns i Nox 2020 padelbag-kollektionen.

Vem är det till? Lämplig för spelare som vanligtvis tar motorcykeln för att gå till paddelklubben och som föredrar en ryggsäck framför en padelväskor för dess komfort vid transport och funktionalitet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har vadderade skydd undviker man på så sätt ryggsmärtor även dagar då vi är mer belastade. Det är också det mest slående med sin röda design, de kommer att se dig i flera mil!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla nyheter från Nox Padel till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på ditt bästa. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter