Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox ML10 Pro Cup Black Edition
  • Nox ML10 Pro Cup Black Edition
  • Nox ML10 Pro Cup Black Edition 2020

Nox ML10 Pro Cup Black Edition

PVP: 2 413,40 kr
1 699,81 kr
-30% Nox
NOX ML10 Pro Cup Padel padel Black Edition | Få de bästa poängen med detta emblematiska nox padel racket som aldrig kommer att göra dig besviken, en specialutgåva som bibehåller de funktioner du gillar så mycket
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox ML10 Pro Cup svart och guld utgåva

För de mest krävande har vi tillgängligt ML10 Pro Cup black edition padel racket , en modell från den nya Nox 2020 -kollektionen. Företaget har lanserat en specialutgåva av sin mest framgångsrika modell som bibehåller den spelbarhet som kännetecknar den men med en ny design.

Den runda formen och vikten hålls nära handen för bra kontroll, liksom HR3 eva-gummit som ger den stor effekt och kraft vid nätet. För sin konstruktion har kol använts i ramen och glasfiber med en metallisk finish för större motstånd hos planen.

Nox ML10 Pro Cup svart, funktioner

  • ML10 Pro Cup black edition är en specialutgåva av Miguel Lampertis racket.
  • Mer kontroll i dina skott tack vare den runda formen och den låga balansen.
  • Den bibehåller ett bra slag med kärnans HR3 eva-skum .
  • Konstruktion med Dynamic Structure-teknologi för att förhindra brott
  • Större styvhet och hållbarhet hos ramen med sin kolkonstruktion.
  • Den genererar knappt vibrationer, så du kommer att njuta av en säkrare träff.
  • Glasfiberytor med metallisk finish.
  • Det är en av de mest sålda spadarna i Nox 2020.

Vem är det till? Designad för spelare på avancerad nivå som letar efter kontroll över bollen, eftersom Lamperti Pro Cup är ett kontrollpadel racket även om det bibehåller mycket goda kraftförnimmelser när man slår.

Varför kommer du att gilla det? För det är en modell som aldrig gör besviken på banan och, vid det här tillfället, utanför. Njut av en snygg design med kombinationen av svarta och gulddetaljer, utan tvekan den vackraste utgåvan du sett hittills!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Den här säsongen presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, den så kallade team nox. Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introducerar nya material och teknologier så att du presterar på ditt bästa.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter