Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Nox Club Azul 2019
  • Mochila Nox Club Azul 2019

Blue Club Ryggsäck 2019

PVP: 592,38 kr
547,95 kr
-8% Nox
Köp padelklubbryggsäcken i blått och svart, en av de senaste Nox-nyheterna för spelare som behöver en bekväm, tålig och väldigt cool väska!
Skriv en recension

Blue Club Ryggsäck 2019

Förnya din padelväskor med ett av de varumärken som föredras av allmänheten. Köp den blå klubbpadel bagen från Nox 2019-katalogen, en väska som delar upp sitt utrymme i tre stora fack anpassade för varje typ av material.

Således kommer du att ha ett utrymme för racket, en annan huvudsaklig för kläder och en specifik för skor. Dessutom är den gjord med tekniska tyger för att minska vikten samtidigt som den förbättrar dess motståndskraft.

Blå klubbväska, analys:

  • Nox club blue 2019 låter dig separera och ventilera dina skor i en exklusiv ficka.
  • Stor ryggsäck, med en ungefärlig storlek på 50 x 35 x 20 cm.
  • Den låter dig transportera 1 eller 2 Padel rackets i sitt vadderade fack.
  • Ytterligare utrymme på varje sida för att lämna personliga föremål.
  • Fantastisk design i svart, blått och gult logotyp.
  • Finns i väskkatalogen Nox Pádel 2019.

Vem är det till? Vi tycker att den är perfekt för pojkar som är trötta på att bära stora Padel rackets och letar efter en mer praktisk, motståndskraftig och bekväm ryggsäck för att transportera sportutrustning.

Varför kommer du att gilla det? Som tur är har vadderade skydd införlivats både på baksidan och på handtagen. På så sätt undviks obehag i axlar och rygg även om du bär väskan laddad till toppen.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla nyheter från Nox Padel till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på ditt bästa. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Features Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter