Mochila Nox Club Naranja 2019
  • Mochila Nox Club Naranja 2019
  • Mochila Nox Club Naranja 2019

Orange Club-ryggsäck 2019

PVP: 592,38 kr
504,07 kr
-15% Nox
Köp den knallorange och svarta padelklubbryggsäcken, en Nox-väska med fack anpassad för all din sportutrustning
Skriv en recension

Orange Nox Padel ryggsäck

Om du inte vill bära för mycket, köp nox 2019 orange club padel ryggsäck. Det är en väska som låter dig bära allt du behöver utan att vara för stor. Dessutom har den tillverkats med tåliga och tekniska tyger för att minska vikten.

Den har olika fack designade för att skydda allt ditt material. Så du kan transportera dina paddel- eller tennisracket, separera smutsiga skor och ta kläder samt en necessär till duschen efter att du har spelat.

Orange klubbväska, analys:

  • Hela strukturen på nox club orange 2019 har förstärkts för att uppnå bästa hållbarhet
  • Du kommer inte få ont om utrymme med dess stora mått: 50 x 35 x 20 cm.
  • Fack för 1 eller 2 racket och ett annat speciellt för smutsiga skor.
  • På varje sida har du plats att lämna dina nycklar, plånbok eller små tillbehör.
  • Både handtagen och ryggen är vadderade.
  • Finns i väskkatalogen Nox Pádel 2019.

Vem är det till? Designad för spelare som behöver utrymme och färdas med motorcykel, eftersom den låter dig bära det du behöver och utan ryggbesvär tack vare sitt skyddssystem.

Varför kommer du att gilla det? För det är det mest spektakulära i hans samling. Alla kommer att titta på dig med sin kombination av svarta, ljusa orange och blå detaljer, visa upp den bästa stilen i var och en av dina matcher!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan Padel rackets, kit, padelrack och kvalitetstillbehör till de bästa priserna för att framgångsrikt möta dina turneringar. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter