Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Team Rojo 2019
  • Paletero Team Rojo 2019

Team Red 2019 padelväska

PVP: 603,35 kr
482,14 kr
-21% Nox
Köp den röda Team padelväskan från den nya Nox-katalogen, en padelväskor som blir en ryggsäck och med tillräckligt med utrymme för det du behöver

Team Red 2019 padelväska

Om du är en av dem som gillar att väcka uppmärksamhet tipsar vi om den röda Team padelväskan nox 2019. Det är en väska som sticker ut vid första anblicken genom sin vågade röda och svarta design, en kombination som får dig att sticka ut bland alla dina kamrater.

När det gäller utrymmet har den olika fack: ett huvudfack för kläder, ett annat för padel racket och ett specifikt för smutsiga skor. Du har också möjlighet att bära den på ryggen som en ryggsäck.

Röd lagväska, analys:

  • Fyll den till toppen tack vare dess stora mått: 55 x 30 x 36 cm.
  • Sida med dragkedja och kapacitet för 1 eller 2 racket.
  • Nox Team red 2019 låter dig skilja skon från resten.
  • Inner- och ytterficka för att hålla dina personliga tillhörigheter nära till hands.
  • Den har tillgång för hörlurar.
  • Samling av billiga Nox Pádel 2019 padelväskor.

Vem är det till? Perfekt för spelare som lider av utrymmesproblem och behöver mer kapacitet, eftersom du med team nox red kan lagra allt du behöver och transportera det bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Lyckligtvis har kvalitetsmaterial använts, så alla dina tillhörigheter kommer att vara väl skyddade från stötar eller väder. Dessutom är det modellen med bäst valuta för pengarna Ta del av vårt erbjudande!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Vänta inte längre och få produkterna som används av de stora mästarna med Nox Padel och dess nya kollektion. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Så du kan välja mellan Padel rackets, kit, padelrack och kvalitetstillbehör till de bästa priserna för att framgångsrikt möta dina turneringar. Hitta det du letar efter och njut av oslagbara upplevelser med nox.

Features Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter