Paletero Nox Thermo Pro Rosa 2019
  • Paletero Nox Thermo Pro Rosa 2019

padelväskor Thermo Pro Rosa 2019

PVP: 724,02 kr
504,08 kr
-31% Nox
Köp Thermo Pro girl's padel racketväska i rosa, en Nox-väska som hjälper dig att transportera ditt paddelmaterial alltid organiserat och enkelt

padelväskor Thermo Pro Rosa 2019

Gå på banan med de bästa padelprodukterna för tjejer. Upptäck nox 2019 rosa Thermo Pro padelväskor för kvinnor, en väska gjord med den senaste generationens material, mycket rymlig och med en spektakulär design.

Den fördelar sitt utrymme i ett centralt fack, två laterala för 1 eller 2 padel racket och ytterligare en exklusivt för skorna, vi försäkrar dig att du inte kommer att få ont om utrymme! Dessutom har du möjlighet att bära den bekvämt på ryggen.

Pro kvinna rosa väska, analys:

  • Det är en av de största modellerna, cirka 60 x 27 x 30 cm.
  • Huvudfack och andra mindre för personliga föremål.
  • Nox Thermo Pro woman pink 2019 har termiskt material på ena sidan.
  • Fantastisk feminin estetik med kombinationen av rosa och svart.
  • Ventilera smutsiga skor i ett exklusivt fack som har nät.
  • Katalog över väskor för tjejer Nox Pádel 2019.

Vem är det till? Det bästa alternativet för tjejer som vanligtvis duschar efter sina tävlingar och behöver en stor väska för att rymma allt de behöver och som också gör att de kan skilja det smutsiga från det rena.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom din utrustning alltid kommer att vara väl skyddad från stötar tack vare dess vadderade insida. Dessutom är den en av de mest kompletta vad gäller funktioner och design och du kan få den till ett bra pris. Ta del av vårt erbjudande!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Få produkter av högsta kvalitet till bra priser med Nox Padel och dess nya paddelkatalog. Företaget har anpassat den senaste utvecklingen på marknaden när det gäller material och teknologier och har tillämpat dem i sin design.

Upptäck sin nya kollektion av Padel rackets, utrustning, väskor och accessoarer och njut av oslagbara sensationer. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Features Spelare: Kvinna År: 2019
Våra bästa produkter