Paletero Nox Thermo Pro Naranja 2019
  • Paletero Nox Thermo Pro Naranja 2019

Thermo Pro Orange 2019 padelväska

PVP: 724,02 kr
547,94 kr
-25% Nox
Köp Thermo Pro padel racketväska i orange och grått från Nox-katalogen, en väska med stor kapacitet med en design som håller dina padeltennisracket i gott skick

Thermo Pro Orange 2019 padelväska

Hitta den väska som passar dina behov bäst med de senaste nyheterna från de bästa märkena. Köp Thermo Pro Orange padel racketväska från nox 2019, en ekonomisk och mycket komplett modell för att hålla din sportutrustning i gott skick.

Den är tillverkad med toppmoderna material och förstärkta sömmar för att uppnå stor hållbarhet och tåla höga belastningar. Den har flera fack och tack vare sina justerbara handtag kan du bära den bekvämt på ryggen.

Pro Orange Bag, analys:

  • Bra förvaringskapacitet: 60 x 27 x 30 cm.
  • Huvudfack med dubbel dragkedja för enkel åtkomst.
  • Nox Thermo Pro Orange 2019 skyddar dina racket från väder och vind med termosystemet på sidan.
  • Det gör det möjligt att skilja de smutsiga skorna från resten.
  • Mycket slående design i orange, grå och svarta toner.
  • Ny 2019 års Nox gamerbag-kollektion.

Vem är det till? Perfekt för män som spelar padeltennis regelbundet och brukar ta med allt till sina turneringar. Det är därför de letar efter en rymlig ryggsäck med en motståndskraftig struktur som kan bära vikt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de mest kompletta modellerna du kan hitta, så ta del av vårt erbjudande och få det till bästa pris. Du kommer inte bara att ha den bästa prestandan, utan du kommer också att ha en spektakulär finish.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Få produkter av högsta kvalitet till bra priser med Nox Padel och dess nya paddelkatalog. Företaget har anpassat den senaste utvecklingen på marknaden när det gäller material och teknologier och har tillämpat dem i sin design.

Upptäck dess nya kollektion av Padel rackets, utrustning, väskor och accessoarer och njut av oslagbara sensationer. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Features Spelare: Man År: 2019
Våra bästa produkter