Pala ML10 Pro Cup Ultra Light Silver 2019
 • Pala ML10 Pro Cup Ultra Light Silver 2019
 • Pala Nox ML10 Pro Cup Ultra Light Silver 2019

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light Silver

PVP: 910,80 kr
765,37 kr
-16% Nox
Köp det rosa och silverfärgade ML10 Pro Cup padel racket från Nox, en mycket lättare version anpassad för spelare som letar efter ett lätt racket
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox ML10 Pro Cup Ultra Light Silver

Ta steget med det ultralätta silver-pro cup padel racket, en nyhet i Nox Sport 2019-katalogen. Vi kan definiera den som den yngre systern till en av företagets mest framgångsrika modeller, som också är ett kontrollpadel racket men med stängt hjärta för större stabilitet och med mindre vikt, eftersom lätta material har använts under tillverkningen.

Tekniska egenskaper

 • Den rosa och silverlätta ML10 pro-koppen minskar sin vikt mellan 290-320 gram .
 • Mjuk beröring med HR2 eva-gummit som används i kärnan.
 • Stor soliditet och motståndskraft tack vare Carbon Frame-teknologi.
 • Handtag anpassat efter de yngstas hand.
 • Glasfiber på båda plan.
 • Ingår i Nox 2019 padel racketkatalog.

Vem är det till? Designad för spelare som letar efter ett lätt padel racket eller ungdomar som tar steget till vuxenmodellen. Vi rekommenderar den även till pojkar eller tjejer som lider av skador eller obehag i armen.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att bli överraskad av dess stora kraft, smidighet och kontroll i varje boll du spelar. Dessutom är designen väldigt attraktiv, den kombinerar vitt med silverlogotypen och fuchsiadetaljer på både ansikten och profilen.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Ge dig ut på banan med Nox Sport, ett företag med många års erfarenhet inom branschen och ett välförtjänt rykte. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är en del av Team Nox och är ansvariga för att testa alla produkter samt att bära dem i officiella tävlingar. Vänta inte längre och välj ditt vinnande vapen från dess nya kollektion av Padel rackets, vi är övertygade om att du kommer att hitta det du letar efter och till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 300-330 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2019
Våra bästa produkter