Pala Nox ML10 Pro Cup Silver 2019
  • Pala Nox ML10 Pro Cup Silver 2019

Nox ML10 Pro Cup Silver

PVP: 2 413,40 kr
1 579,27 kr
-35% Nox
Köp ML10 Pro Cup padel racket, en klassiker som återuppfinner ett års NOX för tekniska spelare, med unisexdesign och mindre vikt
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox ML10 Pro Cup Silver

Om du är en av dem som inte vill riskera på banan, köp ML10 silver padel racket, stjärnmodellen av Nox som denna säsong kommer i ett lättare format. Glasfibertyg med metallisk finish har använts för att uppnå en högre grad av styvhet. Dessutom minimerar dess Structure Dynamic-system skillnaden i hårdhet mellan ramen och ytan för att undvika eventuella brott. Maximal hållbarhet!

Tekniska egenskaper

  • Pro Cup ML10 silver är ett kontrollpadel racket med utmärkt effekt.
  • Carbon Frame -teknik för att göra den mer hållbar.
  • Kärna med högdensitetsgummi som snabbt återställer sitt tillstånd.
  • Snabb anpassning tack vare sin låga vikt .
  • Modern estetik, som kombinerar vitt med silver X och fuchsia i ramen och resten av detaljerna.
  • Identisk med Miguel Lampertis racket.
  • Ny kollektion av Nox 2019 Padel rackets .

Vem är det till? Avsedd för både spelare eller spelare som letar efter ett lätt precisionsracket , antingen för armbågsproblem eller för att lättare hantera den och placera bollen exakt i det rivaliserande fältet.

Varför kommer du att gilla det? För när du väl har provat den vill ingen lämna den: den är bekväm, solid och kraftfull, livförsäkring på banan. Det är också samma sak som den mytomspunna Nox Pro Cup, svärdet som har gett Miguel Lamperti så mycket framgång.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Börja året som en del av Team Nox och njut av de bästa sensationerna på banan. Varumärket erbjuder spelaren en varierad katalog av Padel rackets, kit, padelrack och tillbehör så att du kan hitta den som bäst motsvarar dina förväntningar. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, är ansvariga för att testa alla sina produkter och visa upp oss i officiella tävlingar.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter