Joma Juani Mieres gul 2023
  • Joma Juani Mieres gul 2023

Joma Juani Mieres gul 2023

PVP: 2 194,00 kr
1 974,05 kr
-11% Joma
Joma Juani Mieres 401421.109 | Upplev excellens med Joma Juani Mieres 2023 padelracket. Perfekt för spelare som söker balans mellan kraft och kontroll. Ge ditt spel en twist och känn passionen i varje slag!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Juani Mieres gul padelracket

Joma Juani Mieres gul 2023, en felfri design i svart och gula toner för de sanna padelentusiasterna. Denna padelracket, avsedd för avancerade spelare, kombinerar perfekt kraft och precision tack vare sin hybridform och centrerade balans. Med den byggkvalitet som Joma alltid erbjuder, är varje slag en unik upplevelse. Känn kraften och kontrollen i varje match och utmärk dig på padelbanan.

Egenskaper för padelracket Joma Juani Mieres gul

  • Material: 3k kol av hög kvalitet för ökad hållbarhet och styrka.
  • Form: Tår, perfekt för en balanserad kombination av kraft och kontroll.
  • Kärna: EVA-gummi med halvhård känsla som ger komfort och ett stort studs.
  • Balance: Centraliserad, erbjuder ett mångsidigt spel både i försvar och attack.
  • Design: Estetik i svart och gult, som representerar Juani Mieres tävlingssjäl.
  • Ingår i Jomas padelracketkollektion 2023.

Vem riktar den sig till?

Denna padelracket är för allround-spelare som söker ett högpresterande verktyg på padelbanan. Om du spelar både nära nätet och i botten av banan och söker ett utmärkt pris-kvalitet-förhållande, är denna padelracket designad för dig.

Varför kommer du att gilla den?

Det är det officiella valet av den berömda WPT-spelaren, Juani Mieres. Den erbjuder fantastisk mångsidighet och garanterar både kontroll och kraft i dina slag. Dessutom kommer dess design och finish att få dig att sticka ut i varje match.

Lär dig mer om varumärket Joma

Joma, ett etablerat varumärke inom sportvärlden, har i decennier varit synonymt med kvalitet och innovation. Med en rik och passionerad historia har Joma alltid tillhandahållit idrottare med de perfekta verktygen för att lyckas, vilket bekräftar deras engagemang för excellens i varje produkt.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter