Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
camiseta Joma Combi Woman Himmelsblå
  • camiseta Joma Combi Woman Himmelsblå

camiseta Joma Combi Woman Himmelsblå

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Joma
Padel T-shirt Joma Combi Woman Himmelsblå | Spela dina mest krävande matcher bekvämt med denna Joma kortärmade skjorta, ett plagg anpassat till kvinnliga kurvor som erbjuder bästa komfort

Joma Combi Himmelsblå T-shirt dam

Få alla nyheter inom damkläder i vår webbutik, du kan förnya din garderob till bästa pris. Upptäck Combi Woman Sky Blue padelskjorta från den nya Joma 2022-kollektionen, gjord med elastiska tyger för att ge maximal frihet i varje rörelse.

Den innehåller också mjuka och lätta tyger så att du inte kommer att märka något obehag när du väl tar på den. Den erbjuder också snabbtorkande så att du kan spela i timmar utan att svettas spelar dig ett spratt. För att avsluta, förlorar den inte egenskaper vid användning, så du kan använda den under lång tid.

Joma kombi-t-shirt för dam i himmelsblått, funktioner

  • Design med rund hals och korta ärmar av Joma Combi Woman Sky Blue.
  • Huvudsakligen tillverkad av högkvalitativ polyester.
  • Torkar snabbt för att transportera bort fukt från huden.
  • Tack vare tygerna och dess sömmar orsakar det inte klåda på huden.
  • En av de nya t-shirtarna för kvinnor med bäst valuta för pengarna.
  • Ny klädkatalog för padel Joma 2022.

Vem är det till? Perfekt för tjejer som behöver utrusta sig med kvalitetssportkläder till ett bra pris, eftersom den nya kombin erbjuder maximal komfort och ventilation när de idrottar och inte är överdrivet dyr.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att gilla den vid första anblicken eftersom dess design är väldigt enkel i himmelsblått, så att du kan kombinera den med vilken vanlig kjol som helst och visa upp din fina stil i dina sporttävlingar.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter