Head Pro Backpack 28L Marinblå 2024 backpack
  • Head Pro Backpack 28L Marinblå 2024 backpack
  • Head Pro Backpack 28L Marinblå 2024 backpack

Head Pro Backpack 28L Marinblå 2024 backpack

PVP: 877,60 kr
789,29 kr
-11% Head Padel
Head Pro Backpack 28L Marinblå | Ryggsäck Head Pro Backpack 28L Marinblå 2024 kombinerar urban stil med funktionalitet för dina padelmatcher. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Head Pro Backpack 28L Marinblå ryggsäcken 2024

Upptäck Ryggsäck Head Pro Backpack 28L Marinblå 2024, ett oumbärligt tillbehör för varje padelspelare. Med en modern och urban design är denna ryggsäck perfekt för att stilfullt och bekvämt bära allt du behöver till padelbanan.

Denna ryggsäck utmärker sig inte bara för sin aktuella estetik utan även för sin funktionalitet och kvalitet. Idealisk för spelare som vill skydda sin utrustning och hålla den organiserad med lätthet och elegans.

Egenskaper för Ryggsäck Head Pro Backpack 28L Marinblå

  • Optimala dimensioner på 30 x 48 x 25 cm för praktisk och bekväm förvaring.
  • Huvudfacket är tillgängligt från toppen och framsidan, vilket underlättar insättning och uttagning av föremål.
  • Polstrat inre skydd för racketar, bärbara datorer eller surfplattor.
  • Modern design i marinblått, med en kvadratisk och urban form.
  • Justerbara och vadderade remmar för en bekväm och personlig passform.
  • Tillhör Head 2024 kollektionen av padelväskor.

Vem är den avsedd för?

Denna ryggsäck är idealisk för padelspelare som söker en kompakt och elegant lösning för att transportera sitt racket och tillbehör. Dess design och funktioner gör den perfekt både för banan och för stadslivet.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Ryggsäck Head Pro Backpack 28L för dess kombination av modern design, funktionalitet och material av hög kvalitet. Dess stil i marinblått är perfekt för att matcha med vilken utrustning som helst, vilket gör den idealisk för spelare som söker stil och effektivitet.

Läs mer om varumärket Head

Head är ett välkänt märke inom sportvärlden för sitt åtagande om kvalitet och innovation. Specialiserat på sportutrustning har Head varit ett betrott märke för idrottare över hela världen, som erbjuder produkter som förbättrar prestanda och spelupplevelsen.

Genom att välja en ryggsäck från Head, ansluter du dig till en lång historia av sportlig excellens där varje produkt är ett uttryck för engagemang och passion för sport.

Features År: 2024
Våra bästa produkter