Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Head Pro X negro 2023
  • padelväska Head Pro X negro 2023
  • padelväska Head Pro X negro 2023

padelväska Head Pro X negro 2023

PVP: 1 316,40 kr
1 195,18 kr
-10% Head Padel
Head Pro X svart padelväska | Lämna ingenting hemma med Pro X padel racketväska från Head som har designats i svart, en perfekt väska för att bekvämt förvara allt ditt material

padelväska Head Pro X padel bag svart

Passa på att förnya din padelväska med den nya 2023-kollektionen av ryggsäckar av märket Head som du nu kan köpa i vår padelbutik online. Upptäck Pro X-väskan, en padelväska där du kan bära allt ditt material på ett organiserat sätt utan att behöva lämna något hemma.

Den är också mycket bekväm att transportera eftersom den har designats med två handtag på toppen som gör att du kan transportera den bekvämt som en väska. Den har också ett stort antal fickor i olika storlekar för att förvara allt från ditt racket till personliga föremål.

Pro x väska i svart, egenskaper

  • Head Pro x är stor i storleken med måtten 60 x 29 x 41,5.
  • Justerbara handtag upptill för att kunna transportera den som väska.
  • Huvudficka av den bredaste för att bära allt ditt material.
  • Fack för att förvara racket och transportera den bekvämt.
  • Ventilerad ficka för skor.
  • Head 2023 katalog för padelpadelrack.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som byter om efter matchen och vill bära ryggsäckar där de kan förvara alla sina personliga hygienprodukter och skydda racket samtidigt som de tar den från en plats till en annan.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för allt utrymme den har utan också för dess helt svarta design, väldigt elegant att kunna kombinera med alla dina kläder och gå välutrustad för alla tävlingar.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Känn dig som en stjärna med Head Padel, ett välkänt företag i branschen som återvänder med en ny kollektion av padelracket, skor, textilier för män och dam, samt tillbehör designade för att anpassa sig till alla målgrupper och spelstilar.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez representerar sportvarumärket på alla WPT-banor, ett tydligt bevis på kvaliteten på alla dess produkter.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter