Camiseta Head Tie Break mörkblå tryck vision

PVP: 517,50 kr
336,50 kr från
-35% Head Padel
Gå på matcherna välklädd tack vare den nya Tie Break t-shirten i marinblått, ett plagg som är perfekt för sommaren tack vare meshtyget
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Välj storlek
 • S
 • M
STÄNGA

Camiseta Head Tie Break mörkblå tryck vision

Gör dig redo för sommaren med den nya textilkollektionen Head 2022 där du kan hitta en mängd olika plagg att bära. Du kan nu köpa Tie Break padel t-shirt i marinblått som har designats med material som andas för att ge dig den bästa komforten på banan.

Mesh-typ tyg har använts i dess tillverkning, vilket kommer att bidra till att ge större svett i kroppen, vilket förhindrar att svett ackumuleras. Bland dess material hittar vi dessutom elastan, som hjälper dig att utföra alla rörelser bekvämt.

Head T-shirt för kvinnor Tie Break marinblå, funktioner

 • Head Tie Break Dark Blue Print Vision har designats med en rund halsringning.
 • Ryggen har designats med mesh för att förhindra att svett samlas på kroppen.
 • MXM-teknik som hjälper till att driva ut svett direkt från plagget.
 • Kombinerar polyester och elastan för större motståndskraft mot tvätt.
 • Det låter dig utföra alla rörelser bekvämt och utan hinder.
 • Nya padelkit för kvinnor Head Padel 2022.

Vem är det till? Den är perfekt för de spelare som vill idrotta samtidigt som de bekämpar höga temperaturer, med ett plagg som andas och hjälper till att förhindra att svett samlas på kroppen.

Varför kommer du att gilla det? För det är inte bara ett plagg som kombinerar ett stort antal teknologier för att ge dig den största komforten på banan, utan det har även designats med ett djurtryck och i marinblått för att kunna bäras med alla dina kläder.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Sedan starten i sportvärlden har Head utrustat de bästa idrottarna på planeten. Denna säsong ligger inte långt efter och har förberett en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och accessoarer för alla typer av spelare och anpassade till alla fickor så att vilken spelare som helst kan utrusta sig själv.

Sanyo Gutiérrez eller Arturo Coelho, professionella spelare på World Padel Tour, är några av företagets representanter. Vänta inte längre och gå till Head Padel, ett av de märken som föredras av allmänheten för dess kvalitet och variation eftersom det inte kommer att göra dig besviken!

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter