Camiseta Head Play Tech Mörkblått tryck

PVP: 465,75 kr
330,81 kr från
-29% Head Padel
Padel T-shirt Head Play Tech Mörkblått tryck | Gå till spelet med Play tech t-shirt i blått, en design från den nya Head 2022 textilkollektionen, perfekt för att gå till gymmet eller spela padel
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Välj storlek
 • M
 • L
STÄNGA

Head Play Tech T-shirt herr Marinblå

Gör dig redo för sommarmånaderna med den nya textilkollektionen Head 2022. I den kan du köpa Play Tech padel t-shirt med blå design, perfekt för dig som gillar att utöva intensiva sporter som padel samtidigt som du undviker att svett samlas på plagget.

Till detta har tekniker som MXM använts som ansvarar för att hålla dig sval hela tiden tack vare att den har mikrofibrer som ansvarar för att absorbera och driva ut svett snabbare. För designen har den V-formade halsen använts, vilket kommer att gynna mycket när du väl bär den.

Head play tech t-shirt i blått, funktioner

 • Head Play Tech har designats med en kombination av polyester och elastan.
 • MXM-teknik har inkluderats för att hålla dig sval under hela matchen
 • Den genererar inte klåda i kroppen tack vare de mjuka tygerna som den har designats med.
 • Mesh har införlivats på sidorna för ännu bättre andningsförmåga.
 • Blå gradientdesign och marinblå ärmar.
 • Nya kit för män Head Padel 2022.

Vem är det till? Till alla idrottare som letar efter kläder för att kunna göra någon fysisk aktivitet med, vare sig det är padeltennis eller gå på gym utan att lämna ett mycket vackert plagg som du kan kombinera med många färger.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att bära ett plagg som har designats med många teknologier samtidigt som du bär en mycket snygg design med gradienter i olika blå nyanser, kommer du att gilla det från första ögonblicket du ser det!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Sedan starten i sportvärlden har Head utrustat de bästa idrottarna på planeten. Denna säsong ligger inte långt efter och har förberett en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och accessoarer för alla typer av spelare och anpassade till alla fickor så att vilken spelare som helst kan utrusta sig själv.

Sanyo Gutiérrez, Arturo Coelho eller Tamara Icardo professionella spelare från World Padel Tour är några av företagets representanter. Vänta inte längre och gå till Head Padel, ett av de varumärken som föredras av allmänheten eftersom det inte kommer att göra dig besviken!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter