Mochila Head Tour Team Backpack Black Orange 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Black Orange 2022

Ryggsäck Head Tour Team Svart Orange 2022

PVP: 658,20 kr
526,01 kr
-21% Head Padel
Head Tour Team Padel Ryggsäck Svart Orange 2022 | Skaffa denna Head-ryggsäck för att transportera ditt material till foten av banan, den utmärker sig för sin robusta struktur, komfort och design i svart och orange
Skriv en recension

Head Tour Team Padel Ryggsäck Svart och Orange

Upptäck vilka nyheter Head Padel 2022 ger oss för att utrusta dig med kvalitetsprodukter till bästa pris. Transportera enkelt alla dina tillhörigheter med Tour Team Backpack Black Orange padel-ryggsäck, en tålig, hanterbar och mycket bekväm väska när den bärs på axlarna.

För detta innehåller den vadderade skydd och kvalitetsmaterial har använts i dess konstruktion för att erbjuda dig maximal hållbarhet och motstånd. Dessutom låter den dig förvara 1 eller 2 racket och separera dina skor, flip flops eller blöta kläder i ett integrerat fack i botten.

Svart och orange Tour Team-väska, funktioner

  • Head Tour Team Backpack Black Orange 2022 är ganska rymlig, cirka 21 liter.
  • Kapacitet för 1 eller 2 Padel rackets bak.
  • Exklusiv ficka för att ventilera skor eller smutsiga kläder.
  • Centralt fack med enkel tillgång för att ta rena kläder.
  • Vadderade skydd för att bära den bekvämt på axlarna.
  • Tillverkad av tåligt tekniskt tyg och lätt att rengöra.
  • Ny kollektion av Head Padel 2022 väskor.

Vem är det till? Den riktar sig till alla idrottare som spelar padeltennis eller utövar någon annan sport, eftersom det är en mycket komplett ryggsäck som låter dig bära all din organiserade sportutrustning till banan eller till gymmet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du alltid har dina personliga tillhörigheter till hands tack vare dess sidofickor och en framficka med dragkedja. Dessutom kommer du att älska den när du ser den när den kommer tillbaka i en snyggare svart färgskala med orange dragkedjor och vita logotyper.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter