Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Delta Backpack Grey Orange 2022
  • Mochila Head Delta Backpack Grey Orange 2022

Ryggsäck Head Delta Grå Orange 2022

PVP: 822,75 kr
690,56 kr
-17% Head Padel
Padel Ryggsäck Head Delta Grå Orange 2022 | En av Head-ryggsäckarna som föredras av spelare eftersom den är mycket bekväm, motståndskraftig och även innehåller fack i alla storlekar.

Head Delta Padel Ryggsäck Grå och Orange

Om du letar efter en praktisk och hanterbar sportväska kommer du att älska den nya Delta Backpack Grey Orange padelryggsäck, tillgänglig i den nya ryggsäckskollektionen Head Padel 2022. Den här säsongen har den tillverkats med tekniskt tyg och strukturen har förstärkts för överlägset motstånd.

Å andra sidan har den ett fack med kapacitet för 1 eller 2 padel racket, en annan huvudfack för kläder samt en separat ficka för skor. Således låter den dig transportera rätt material till dina tändstickor på ett bekvämt sätt eftersom den har vadderade handtag och ländryggsskydd.

Delta-ryggsäck i grått och orange, funktioner

  • Små fickor i strukturen på Head Delta Backpack Grey Orange 2022 för nycklar och plånbok.
  • Dess struktur är robust och motståndskraftig.
  • Stora dimensioner, ungefär med en kapacitet på 30 liter.
  • Bakre fack för förvaring av 1 eller 2 padel.
  • Möjlighet att separera skor och smutsiga kläder från resten av materialet.
  • Vadderade områden för att undvika obehag i ryggen.
  • Ny Head Padel 2020 padel racketkatalog.

Vem är det till? Riktar sig till pojkar som bara bär det som är nödvändigt för att leka, eftersom dess mått är precis tillräckligt för att förvara kläder, padel racket och skor. Det är också väldigt bekvämt för pojkar som vanligtvis åker motorcykel eller elskoter.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare materialen som används i dess konstruktion är den mycket lätt och tålig, så den tål intensiv användning i gott skick. Vi älskar också dess nya design i grå, orange och svarta detaljer, det mest slående!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter