Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Flash Pro 2022
  • Head Flash Pro 2022

Head Flash Pro 2022

PVP: 1 535,80 kr
460,19 kr
-71% Head Padel
Head Flash Pro 2022 paddel padel racket | Få detta fantastiska Head padel racket till bästa pris, en balanserad modell så att du kan ha kontrollen och kraften du behöver i dina händer
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Head Flash Pro Azul

Förnya ditt gamla racket med nyheterna från Head Padel 2022 , det finns modeller för alla smaker! Upptäck Flash Pro blå padel racket, en modell som är mycket uppskattad både i kraft och kontroll tack vare dess rivform och medelbalans så att du kan få dina bästa skott från vilket område som helst.

För att inte tappa känslan vid slag har glasfiber och skumgummi använts, vilket ger en mjukare touch och därmed större spelbarhet. Ramområdet har förstärkts med innegra material och kraftramsystem. För att avsluta kommer du att njuta av en spektakulär touch och bollutgång.

Head Flash Pro blå, funktioner:

  • Elastisk touch av Head Flash Pro 2022 för att göra det lättare att spela med.
  • Mycket bra bolleffekt och utmärkt komfort tack vare kärnans kraftskumgummi.
  • Mångsidig padel racket eftersom den presenterar en överdimensionerad form med innesluten balans.
  • Ramområdet har förstärkts med innegra-systemet.
  • Det kommer inte att kosta dig att anpassa dig till det tack vare användningen av glasfiber på ansiktena.
  • Motstånd och hållbarhet garanteras med den kraftfulla ramförstärkningen.
  • Ny katalog med Head 2022-racket för män.

Vem är det till? Designad mer för atleten som spelar padeltennis 2 - 3 gånger i veckan, som letar efter ett balanserat och kvalitetpadel racketlracket för att fortsätta att förbättra sig dag för dag och bli ett proffs.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett billigt padel racket med de bästa Head-teknologierna. Varumärket har inte sparat några resurser i sin konstruktion och återkommer med en spektakulär design i nyanser av blått och orange detaljer som kommer att vinna dig över.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter