Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022
  • Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022
  • Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022

Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022

PVP: 2 303,70 kr
2 073,34 kr
-10% Head Padel
padel racket de pádel Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022 | Definiera din spelstil med detta Head padel racket, en mycket uppskattad modell som ger spelaren en balans mellan kraft, kontroll och komfort.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Head Graphene 360 Zephyr Pro Negra

Upptäck med oss nyheterna om Head Padel 2022 . Köp Graphene Zephyr Pro svart padel racket, en modell från mellanserien som sticker ut för sin spelbarhet då den har ett runt format och centrerad balans. Så det ger den kontroll och kraft du behöver.

Angående dess konstruktion har omkretsen förstärkts och den kombinerar grafen med glasfiber på planen så det är väldigt lätt att leka med det. Du kommer också att njuta av en enastående bolleffekt och en mycket bekväm touch med skumgummit inuti.

Head Zephyr Pro svart och vitt, funktioner:

  • Garanterad kraft och kontroll med nya Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022.
  • Fantastisk touch med det komfortskumgummi som används i kärnan.
  • Stark och motståndskraftig struktur med skräddarsydd rörteknik.
  • Grafenram och ytor av glasfiber för att öka dess spelbarhet.
  • Mycket väl kompenserad för sitt runda format och innehöll balans.
  • Bred sweet spot som kommer att förlåta alla våra misstag.
  • Ingår i Head Padel 2022 mellanracketkatalog.

Vem är det till? Främst för spelare på mellannivå som behöver en balanserad racket, det vill säga en som ger kraft och kontroll när de slår för att kunna få vårt bästa spel från alla delar av banan.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare gummit inuti kommer du att njuta av större komfort när du slår och du kommer att kunna spela i timmar utan att hamna i armbesvär. Du kommer också att älska dess nya svarta design, med en vit logotyp och några gulddetaljer.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter