Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022
  • Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022
  • Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022

Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022

PVP: 2 413,40 kr
2 171,51 kr
-11% Head Padel
padel racket de Padel Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022 | En av Heads mest mångsidiga racket återvänder, designad i en geometrisk form och nya material och med vilken Arturo Coello kommer att spela i WPT

padel racket Head Gamma Pro av Arturo Coello

Vi presenterar redan nyheterna från Head Padel för denna 2022. Upptäck den nya utgåvan av Graphene 360+ Gamma Pro padel racket i gröngul, en modell som utmärker sig för sin fantastiska balans då den är mycket väl kompenserad i kraft och kontroll.

Tack vare sin geometriska form erbjuder den en bra sweet spot och dess medelbalans ger större kraft. Graphene 360+-tekniken har använts för dess tillverkning, vilket ger den större motståndskraft. Kärnan är gjord av kraftskum, så beröringen är mycket behaglig. Det är också Arturo Coellos nya padel racket.

Head Gamma Pro gul och grön, funktioner

  • Geometrisk form med centrerad balans av nya Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022.
  • Förstärkning i hjärtområdet som ger mer stabilitet vid slag.
  • Du kommer inte att tappa känslor när du slår med skumgummit inuti.
  • Större bolleffekt och bra träff nära nätet.
  • Solid och motståndskraftig struktur tack vare användningen av grafen.
  • Mångsidig padel racket med vilken du kan ta dina bästa bilder från vilket område som helst.
  • Ett av de nya Head Padel racketsna för män 2021.

Vem är det till? För spelare med avancerad eller medelhög nivå som tränar regelbundet och letar efter ett racket som anpassar sig till alla spelstilar, eftersom gammaproffset ger den bästa prestandan i varje åtgärd.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är den nya padel racket från arturo Coello, en professionell WPT-spelare, så den innehåller de bästa teknologierna från märket. Den återkommer också med en cool design i grönt och gult med olika finish på varje sida.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med nyheterna från Head Padel, ett av de varumärken som föredras av allmänheten. Som varje säsong fungerar den med de bästa materialen och den senaste tekniken som tillämpas på padel för att uppnå ett spektakulärt slutresultat.

Företaget är en stamgäst på World Padel Tour tack vare representationen av spelare av ställningen Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez, ett tydligt exempel på kvalitet och att dess produkter är lämpliga för hög konkurrens.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter