Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Graphene 360+ Delta Elite 2020
  • Head Graphene 360+ Delta Elite 2020
  • Head Graphene 360+ Delta Elite 2020

Head Graphene 360+ Delta Elite 2020

PVP: 2 194,00 kr
1 974,60 kr
-11% Head Padel
padel racket Head Delta Elite 2020 Graphene 360 | Vinn poängen med detta kraftfulla Head padel racket, ett av de mest hyllade av den avancerade nivån för sin prestanda och funktioner på banan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Delta Elite padel racket, öka din kraft

Få ut det mesta av varje träff med Graphene 360+ Delta Elite padel racket, ett av de mest kraftfulla i Head 2020 padel racketkollektionen . Tack vare sin diamantform och medelhöga balans kommer den att hjälpa dig i anfallsspelet, även om den inte försummar kontrollen tack vare sweet pot-systemet som förbättrar sweet spot.

För överlägsen prestanda och hållbarhet har företaget använt Graphene 360+-teknik. Hela omkretsen har också förstärkts och en förstärkning har införlivats i hjärtområdet för ökad stabilitet. Du kommer också att ha en behaglig touch med skumgummit inuti.

Head Delta Elite rött och svart, funktioner:

  • Med Head Graphene Delta Elite får du dina mest kraftfulla skott.
  • Inre skumskum för att inte tappa känslor och kontroll.
  • Skräddarsydd rörteknik som förstärker hela omkretsen.
  • Toppmoderna material som grafen för att öka dess motståndskraft.
  • Försumma inte kontrollen tack vare sweet pot-teknik.
  • Designad med en diamantform och vikten placerad mot huvudet.
  • Stabilt och stabilt slag med den nya smarta broförstärkningen av hjärtat.
  • Den tillhör den mest avancerade serien av Head 2020-racket.

Vem är det till? För dem som gillar kraft, eftersom det är ett solidt padel racket såväl som ett kraftfullt sådant som hjälper dig att distribuera ditt mest aggressiva spel utan svårighet och utan obehag tack vare det mjuka gummit inuti.

Varför kommer du att gilla det? För att den sammanför de bästa huvudteknologierna samt en spektakulär design som får dig att glänsa på banan. Njut av dess finish i röda och svarta toner, en av de mest vågade!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material, tekniska system och fantastisk design för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain eller Fernando Belasteguín. Ett tydligt exempel på kvaliteten på dess produkter, så vänta inte längre utan utrusta dig med den nya kollektionen av Padel rackets, skor och kläder.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter