Head Tour Padel Bag L ljusgrå 2024 Padelväska
  • Head Tour Padel Bag L ljusgrå 2024 Padelväska
  • Head Tour Padel Bag L ljusgrå 2024 Padelväska

Head Tour Padel Bag L ljusgrå 2024 Padelväska

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Head Padel
Head Tour Padel Bag L ljusgrå | Maximera ditt spel med paletero Head Tour Padelväska L i grått och svarta dragkedjor. Utrymme, skydd och stil för padelspelaren. Höj din prestanda nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Head Tour Padel Bag L ljusgrå padel bag 2024

Ta ditt spel till nästa nivå med den paletero Head Tour Padelväska L i ljusgrått 2024. Denna paletero, designad för att tillgodose behoven hos de mest krävande padelspelarna, kombinerar perfekt funktionalitet och stil. Kapabel att bära flera racketar på sidorna och utrustad med flera fack, är den det perfekta sällskapet för att bära all din utrustning till banan med elegans och effektivitet.

Uppmärksamheten på detaljer visas i dess sofistikerade design och innovativa lösningar, som det isolerade facket för att skydda dina racketar och det speciella skofacket. Allt detta, tillsammans med dess justerbara vadderade axelremmar, gör paletero Head Tour Padelväska L till det perfekta valet för spelare som värderar både prestanda och komfort.

Funktioner för paletero Head Tour Padelväska L ljusgrå 2024

  • Två fickor med dragkedja för optimal organisering, inklusive ett fack med termisk isolering.
  • Rikligt med plats i det centrala facket, perfekt för att bära extra utrustning och personliga tillhörigheter.
  • Ett speciellt fack för skor, som håller ordning och hygien.
  • Komfort garanterad med två justerbara vadderade axelremmar och olika handtag för enkel och mångsidig transport.
  • Tillverkad med högkvalitativa material (60% polyester, 40% polyuretan).
  • Tillhör Head's kollektion av padelväskor 2024.

Vem är den för?

Paletero Head Tour Padelväska L riktar sig till padelspelare på alla nivåer som letar efter den bästa lösningen för att transportera sin utrustning. Perfekt för de som behöver utrymme, organisation och skydd för sina racketar och tillbehör, både under träning och tävling.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna paletero för dess förvaringskapacitet, funktioner som är designade för spelarens bekvämlighet och dess eleganta design. Kombinationen av avancerad funktionalitet och estetik gör den till ett måste för varje seriös padelspelare.

Upptäck mer om varumärket Head

Head är ett ledande varumärke inom sportsvärlden, känt för sin innovation och överlägsen kvalitet inom sportsutrustning. Med fokus på att förbättra idrottarnas prestanda fortsätter Head att utveckla produkter som sätter nya standarder inom sporten.

Deras engagemang för excellens återspeglas i varje produkt, och paletero Head Tour Padelväska L är ett tydligt exempel på deras hängivenhet att tillgodose padelspelarnas behov över hela världen.

Features År: 2024
Våra bästa produkter