Head Extreme Tour Max 2024 Pickleballracket
  • Head Extreme Tour Max 2024 Pickleballracket
  • Head Extreme Tour Max 2024 Pickleballracket

Head Extreme Tour Max 2024 Pickleballracket

PVP: 1 755,20 kr
1 535,25 kr
-13% Head Padel
Head Extreme Tour Max 200103 |

Head Extreme Tour Max Pickleball racket

Utforska framkanten av Pickleball med Pickleballracket Head Extreme Tour Max 2024, det senaste och revolutionerande tillskottet till Heads sortiment. Denna modell, den tyngsta i Extreme Tour-serien med en vikt på 230 g, är designad för att ge extra kraft och ett exceptionellt känsla i ditt spel. Dess innovativa kärna och slåyta av grafit säkerställer oöverträffad kontroll och känsla, och höjer din prestanda på banan till nya höjder.

Head Extreme Tour Max 2024 förbättrar inte bara din spelkapacitet med sin unika design och extremeffekt-textur för förbättrad grepp på bollen, utan omdefinierar också spelupplevelsen tack vare avancerad inbyggd teknologi. Detta racket blir en förlängning av din kropp, som möjliggör för dig att slå med precision och enkelt dominera spelet.

Egenskaper Pickleballracket Head Extreme Tour Max 2024

  • SPIN ON-finish för att skapa mer friktion och underlätta effektskott.
  • Kärna med foamed core-skum som förbättrar känslan vid bollträff.
  • Fantastisk vibrationsdämpning med Comfort Grip System-teknologin.
  • Det är det tyngsta bland Extreme Tour-racken med 230 g.
  • Slåyta av grafit för överlägsen känsla och exceptionell kontroll.
  • Tillhör samlingen av padel racket Pickleball Head 2024.

Vem är det för?

Head Extreme Tour Max 2024 är idealisk för den mångsidiga och krävande pickleballspelaren som söker att förstärka sitt spel med mer kraft och kontroll. Designad för både seriösa tävlingsspelare och passionerade amatörer, är detta racket perfekt för den som vill ta sin skicklighet på banan till nästa nivå.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska det för dess förmåga att kombinera kraft och känsla med en oöverträffad elegans. Det presenterar innovativa teknologier kombinerade med en noggrann design som blandar mörka gröna toner och innehåller märkets detaljer och logo i fluorescerande gult.

Lär dig mer om märket Head

Head utmärker sig inom sportvärlden för sitt outtröttliga fokus på innovation och överlägsen kvalitet. Erkänd för sitt ledarskap på marknaden för sportutrustning, fortsätter Head att flytta gränserna för vad som är möjligt, och erbjuder produkter som möter de mest krävande idrottarnas behov.

Sedan dess grundande har Head varit pionjär i införandet av revolutionerande teknologier, och har blivit synonymt med excellens inom sport. Dess engagemang för prestanda, innovation och design har etablerat Head som ett pålitligt märke bland både professionella idrottare och entusiaster.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter