Head Gravity Tour 2024 Pickleballracket
  • Head Gravity Tour 2024 Pickleballracket
  • Head Gravity Tour 2024 Pickleballracket

Head Gravity Tour 2024 Pickleballracket

PVP: 2 194,00 kr
1 875,33 kr
-15% Head Padel
Head Gravity Tour 200003 | Förbättra ditt spel med Pickleballracket Head Gravity Tour 2024, en fusion av kraft och komfort med en innovativ design. Upptäck maximal prestanda!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 13 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelpickleball Head Gravity Tour

Upptäck revolutionen inom pickleball med Head Gravity Tour 2024, en racket designad för att förvandla ditt spel. Med fokus på innovation och prestanda erbjuder denna modell en oslagbar spelupplevelse genom att kombinera kraft och mjukhet i varje slag. Dess unika design med dubbla sidor fångar inte bara ögat utan säkerställer också överlägsen funktionalitet på banan, vilket gör skillnad i dina matcher och träningar.

Head Gravity Tour Pickleball 2024 är resultatet av ett oavbrutet åtagande för kvalitet och kontinuerlig förbättring. Dess enorma sweetspot tillåter dig att slå bollen med kraft medan den mjuka känslan bibehåller komforten i dina händer, vilket förbättrar din övergripande prestation. Denna racket är avsedd för spelare som strävar efter att sticka ut, och kombinerar det senaste inom HEAD-teknologi för att erbjuda inte bara enastående spel utan också en oöverträffad stil.

Egenskaper för Head Gravity Tour Pickleball 2024

  • Hybridt ytskikt, en perfekt fusion av kol och glasfiber.
  • Unikt design med dubbla sidor och en enorm sweetspot.
  • Spinon-teknologi med en högpresterande lack som ökar friktionen på ytan.
  • Foamedcore-kärna, en omformulerad skum som ger en unik känsla vid kontakt.
  • Komfort Grip System med speciellt PU-material för överlägsen dämpning av vibrationer.
  • Tillhör Pickleball Head 2024-kollektionen.

För vem är det här?

Det är perfekt för dem som uppskattar en kombination av kraft, kontroll och komfort i sitt spel. Med denna racket kan både nybörjare och erfarna spelare njuta av en betydande förbättring i sin prestation och enkelt anpassa sig till olika spelstilar.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Head Gravity Tour Pickleball 2024 för dess förmåga att förbättra ditt spel på ett omfattande sätt. Den mjuka och kraftfulla känslan i varje slag kommer att hjälpa dig att dominera banan med lätthet, samtidigt som dess åtagande för komfort säkerställer att du kan spela under timmar utan obehag.

Upptäck mer om märket Head

Head är synonymt med excellens inom idrottsvärlden och leder innovationen inom idrottsutrustning. Sedan dess grundande har varumärket varit i framkant för teknologi, och utvecklat produkter som uppfyller behoven hos både elitidrottare och entusiaster. Med en historia rik på framgångar och en lovande framtid fortsätter Head att engagera sig för att förbättra idrottsprestanda genom innovation och kvalitet.

Genom att välja Head-produkter ansluter du dig till en gemenskap av idrottare som värdesätter inte bara utmärkelse i sin utrustning utan också en design som kombinerar stil och funktionalitet. Head är dedikerat till att tillhandahålla spelarna de verktyg de behöver för att nå sina mål, sätta nya standarder inom idrotten och främja en passion för spelet.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter